Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Alışveriş bitince Forum Aydın’da Sinema Keyfi Başlıyor!

DÜNYA 08.08.2016 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3964+ kez okundu.
 

Alışveriş bitince Forum Aydın’da Sinema Keyfi Başlıyor!

Forum Aydın’da alışveriş kazandırmaya devam ediyor.

AYDIN- 8-19 Ağustos tarihleri arasında Forum Aydın’da hafta içi tek fişte 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, sinema biletinin sahibi oluyor. Forum Aydın’da alışveriş yapan ziyaretçiler ücretsiz sinema bileti kazanıyor. 8-19 Ağustos tarihlerindeki kampanya kapsamında, hafta içi tek fişte 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Aydınlılar, vizyondaki filmlerden istediğini izleyebiliyor. Kazanılan sinema biletleri hafta içi hafta sonu her gün kullanılabiliyor. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiyi Danışma’dan veya www.forumaydin.com adresinden öğrenebilirsiniz.  
Forum Aydın’da alışveriş kazandırmaya devam ediyor.

AYDIN- 8-19 Ağustos tarihleri arasında Forum Aydın’da hafta içi tek fişte 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, sinema biletinin sahibi oluyor.

Forum Aydın’da alışveriş yapan ziyaretçiler ücretsiz sinema bileti kazanıyor. 8-19 Ağustos tarihlerindeki kampanya kapsamında, hafta içi tek fişte 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Aydınlılar, vizyondaki filmlerden istediğini izleyebiliyor.

Kazanılan sinema biletleri hafta içi hafta sonu her gün kullanılabiliyor.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiyi Danışma’dan veya www.forumaydin.com adresinden öğrenebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.