Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Alinda Festivali'nde coşku, eğlence ve müzik

KÜLTÜR 10.09.2018 - 17:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4350+ kez okundu.
 

Alinda Festivali'nde coşku, eğlence ve müzik

Karpuzlu Belediyesi’nin düzenlediği 7. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nin Karpuzlulara coşku, eğlence ve müzik ziyafeti yaşattığı bildirildi.

AYDIN- Geleneksel 7. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali, belediye önünden Cumhuriyet Meydanı’na Mehteran Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti başkanları ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleşti. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile meydanda Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş protokol konuşmalarını yaptı. Konuşmaların sonrasında Turgutlu Has Mehteran Takımı’nın gösterisi, Aydın Yörük Efe Kültür Derneği halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi ve yöresel gelin alma oyunu sergilendi. Yöresel gelin alma oyununda Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve protokol üyeleri de eşlik etti. Gösteriler sonrasında katılımcı Turgutlu Has Mehter Takımı’na, Aydın Yörük Ali Efe Kültür Derneği ekibine ve sunucu Efkan Efekan’a, Başkan Ozan tarafından çiçek verildi. Ayrıca festivaldeki katılımcılara ve halka belediyece pilav, ayran, lokma, aşure ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. KAPALI PAZERYERİ YANINDA KONSER Geleneksel 7. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nin konseri kapalı pazaryerinin yanındaki açık alanda, Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Belediye Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti başkanları, çok sayıda komşu ilçe ve mahallelerden vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Festivalde Pop Star Belgin, İzmir'in Ferdi Tayfur'u şarkıcı Ahmet Durmuş ve Sanatçı Ankaralı Ayşe sahne aldı. Belediye Başkanı Tuğrul Ozan yaptığı konuşmasında, Sunucu Güler’e, Pop Star Belgin’e, İzmir’ in Ferdi Tayfur’ u Ahmet Durmuş’a ve Sanatçı Ankaralı Ayşe Dinçer’e teşekkürlerini sunarak, çeşitli hediyeler ile birlikte çiçek takdim etti. Konser boyunca şarkıları ile büyük beğeni toplayan sanatçılar, şarkıları ile ilçe halkına unutulmaz bir akşam yaşattılar. Konserde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Ankaralı Ayşe Dinçer, halkın içine karışarak şarkı söyledi ve kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı.
Karpuzlu Belediyesi’nin düzenlediği 7. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nin Karpuzlulara coşku, eğlence ve müzik ziyafeti yaşattığı bildirildi.

AYDIN- Geleneksel 7. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali, belediye önünden Cumhuriyet Meydanı’na Mehteran Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti başkanları ve ilçe halkının katılımıyla gerçekleşti.

Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile meydanda Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş protokol konuşmalarını yaptı.

Konuşmaların sonrasında Turgutlu Has Mehteran Takımı’nın gösterisi, Aydın Yörük Efe Kültür Derneği halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi ve yöresel gelin alma oyunu sergilendi. Yöresel gelin alma oyununda Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve protokol üyeleri de eşlik etti.

Gösteriler sonrasında katılımcı Turgutlu Has Mehter Takımı’na, Aydın Yörük Ali Efe Kültür Derneği ekibine ve sunucu Efkan Efekan’a, Başkan Ozan tarafından çiçek verildi. Ayrıca festivaldeki katılımcılara ve halka belediyece pilav, ayran, lokma, aşure ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

KAPALI PAZERYERİ YANINDA KONSER

Geleneksel 7. Alinda Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nin konseri kapalı pazaryerinin yanındaki açık alanda, Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Belediye Meclis üyeleri, Oda Başkanları, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti başkanları, çok sayıda komşu ilçe ve mahallelerden vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Festivalde Pop Star Belgin, İzmir'in Ferdi Tayfur'u şarkıcı Ahmet Durmuş ve Sanatçı Ankaralı Ayşe sahne aldı.

Belediye Başkanı Tuğrul Ozan yaptığı konuşmasında, Sunucu Güler’e, Pop Star Belgin’e, İzmir’ in Ferdi Tayfur’ u Ahmet Durmuş’a ve Sanatçı Ankaralı Ayşe Dinçer’e teşekkürlerini sunarak, çeşitli hediyeler ile birlikte çiçek takdim etti.

Konser boyunca şarkıları ile büyük beğeni toplayan sanatçılar, şarkıları ile ilçe halkına unutulmaz bir akşam yaşattılar.

Konserde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Ankaralı Ayşe Dinçer, halkın içine karışarak şarkı söyledi ve kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.