Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alinda Antik Kenti’nde hüzün

SAĞLIK 06.06.2017 - 18:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3618+ kez okundu.
 

Alinda Antik Kenti’nde hüzün

Karpuzlu Alinda Antik Kenti’nde gişe görevlisi ve tanıtım ekibinde çalışan Ertan Ödemiş 40 yaşında hayatını kaybetti.

AYDIN- Yaklaşık bir yıl önce beyninden ameliyat olduğu öğrenilen Ertan Ödemiş’in ölümü üzüntüye neden oldu. Edinilen bilgiye göre; tanıtım çalışmaları devam eden Karpuzlu Alinda Antik Kenti’nde yaklaşık 5 yıldır görev yapan ve son zamanlarda rahatsızlığı nedeniyle işine gelemeyen Ertan Ödemiş’in, geçtiğimiz yıl omurilik ameliyatı geçirdiği öğrenildi. Ameliyattan sonra durumu kötüleşen Ertan Ödemiş yaşam savaşını kaybetti.
Karpuzlu Alinda Antik Kenti’nde gişe görevlisi ve tanıtım ekibinde çalışan Ertan Ödemiş 40 yaşında hayatını kaybetti.

AYDIN- Yaklaşık bir yıl önce beyninden ameliyat olduğu öğrenilen Ertan Ödemiş’in ölümü üzüntüye neden oldu.

Edinilen bilgiye göre; tanıtım çalışmaları devam eden Karpuzlu Alinda Antik Kenti’nde yaklaşık 5 yıldır görev yapan ve son zamanlarda rahatsızlığı nedeniyle işine gelemeyen Ertan Ödemiş’in, geçtiğimiz yıl omurilik ameliyatı geçirdiği öğrenildi. Ameliyattan sonra durumu kötüleşen Ertan Ödemiş yaşam savaşını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.