Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Alıcık’tan NEBED’e araç desteği

GÜNCEL 23.08.2017 - 17:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2866+ kez okundu.
 

Alıcık’tan NEBED’e araç desteği

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’nin (NEBED) 1 gece konaklamalı Fethiye gezileri için araç tahsis etti.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’nin (NEBED), 1 gece konaklamalı Fethiye gezileri için araç tahsis ederek derneğe destek verdi. Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’nin kültür ve tatil amaçlı gezilerine gidebilmeleri için araç tahsisi eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de var olan sivil toplum kuruluşları ve derneklere her zaman destek verdiklerini ifade ederek, “Özellikle de engelli kardeşlerimiz ve özel kardeşlerimizin her zaman yanında olmak onların ihtiyaçlarını karşılamak bizim görevimiz. Bizden gezileri için araç istediler. Bizde gerekeni yaptık” diye konuştu. Gezi için araç sorunu çözen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden NEBED Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden engellilerimizi bir gece konaklamalı kültür ve tatil amaçlı Fethiye'ye götürmek için 27 kişilik araç talep etmişti. İlk talebimizde onaylanmıştı. Bu onaya göre ben de hemen duyuru sayfamızda gerekli duyurularımı yaptım. Üyelerimiz de hazırlanmaya başladı. Ancak kısa bir süre sonra makine ikmalden talebinizi karşılayamıyoruz size tahsis edilen araç arızalanmış denildi. Ben de bunun üzerine her zaman her konuda bize desteklerini veren Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a talebimizi ilettim. O da bizi geri çevirmeyerek gerekli desteği verdi. Bize bu mutluluğu yaşatan Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık ve Başkan Yardımcımız İbrahim Özkan'a engellilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’nin (NEBED) 1 gece konaklamalı Fethiye gezileri için araç tahsis etti.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’nin (NEBED), 1 gece konaklamalı Fethiye gezileri için araç tahsis ederek derneğe destek verdi. Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’nin kültür ve tatil amaçlı gezilerine gidebilmeleri için araç tahsisi eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de var olan sivil toplum kuruluşları ve derneklere her zaman destek verdiklerini ifade ederek, “Özellikle de engelli kardeşlerimiz ve özel kardeşlerimizin her zaman yanında olmak onların ihtiyaçlarını karşılamak bizim görevimiz. Bizden gezileri için araç istediler. Bizde gerekeni yaptık” diye konuştu.

Gezi için araç sorunu çözen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden NEBED Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt, “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden engellilerimizi bir gece konaklamalı kültür ve tatil amaçlı Fethiye'ye götürmek için 27 kişilik araç talep etmişti. İlk talebimizde onaylanmıştı. Bu onaya göre ben de hemen duyuru sayfamızda gerekli duyurularımı yaptım. Üyelerimiz de hazırlanmaya başladı. Ancak kısa bir süre sonra makine ikmalden talebinizi karşılayamıyoruz size tahsis edilen araç arızalanmış denildi. Ben de bunun üzerine her zaman her konuda bize desteklerini veren Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a talebimizi ilettim. O da bizi geri çevirmeyerek gerekli desteği verdi. Bize bu mutluluğu yaşatan Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık ve Başkan Yardımcımız İbrahim Özkan'a engellilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.