Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alıcık’tan NEBED’e araç desteği

GÜNCEL 10.08.2017 - 12:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4063+ kez okundu.
 

Alıcık’tan NEBED’e araç desteği

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Fethiye gezisi için NEBED’e araç desteği verdi.

NAZİLLİ – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’nin(NEBED) araç isteğini geri çevirmeyerek gezi için araç tahsis etti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, NEBED’in bir gece konaklamalı Fethiye gezisi için araç istediğini geri çevirmeyerek araç verdi. İlk olarak araç Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilmiş, fakat geziye gidecek aracın arıza yapması üzerine yetkililer başka araç tahsis edemeyeceklerini NEBED Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt’a bildirdiler. Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ayşe Çınkıt bunun üzerine araç talebini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a iletirken, Alıcık’ın Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan’a talimat vermesi üzerine NEBED’in araç sorunu çözüldü. Gezi için araç sorunu çözen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden NEBED Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt, şunları söyledi: “Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden engellilerimizi bir gece konaklamalı kültür ve tatil amaçlı Fethiye'ye götürmek için 27 kişilik araç talep ettik. Cuma günü saat 15:15’de onaylandı denmesi üzerine, ben hemen duyuru sayfamızda gerekli duyurularımı yaptım, hazırlanmaya başladık. Aradan 10 dakika geçmedi makine ikmalden talebinizi karşılayamıyoruz size tahsis edilen araç arızalanmış deyince neye uğradığımı şaşırdım. 'Çare üretin ben engellilerime ne diyeceğim' dedim, 'Başkan Özlem hanıma iletin dedim' ama çözüm üretilmedi. Bunun üzerine hemen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a telefonla ulaştım. Kendisi, 'Ben Ankara'ya gidiyorum Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan’a talimatı veririm ona ulaş' dedi. Ulaştım ve 'tamam' denildi. Engellilerin mutluluğunu görmeliydiniz. Engelli aracı olmadığı için Taner kardeşim kendi aracıyla eşini bindirerek bizi takip etti. Bize bu mutluluğu yaşatan Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık ve Başkan Yardımcımız İbrahim Özkan'a engellilerim adına teşekkür ederim.”
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Fethiye gezisi için NEBED’e araç desteği verdi.

NAZİLLİ – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’nin(NEBED) araç isteğini geri çevirmeyerek gezi için araç tahsis etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, NEBED’in bir gece konaklamalı Fethiye gezisi için araç istediğini geri çevirmeyerek araç verdi. İlk olarak araç Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilmiş, fakat geziye gidecek aracın arıza yapması üzerine yetkililer başka araç tahsis edemeyeceklerini NEBED Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt’a bildirdiler. Nazilli Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ayşe Çınkıt bunun üzerine araç talebini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a iletirken, Alıcık’ın Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan’a talimat vermesi üzerine NEBED’in araç sorunu çözüldü.

Gezi için araç sorunu çözen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden NEBED Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt, şunları söyledi:

“Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden engellilerimizi bir gece konaklamalı kültür ve tatil amaçlı Fethiye'ye götürmek için 27 kişilik araç talep ettik. Cuma günü saat 15:15’de onaylandı denmesi üzerine, ben hemen duyuru sayfamızda gerekli duyurularımı yaptım, hazırlanmaya başladık. Aradan 10 dakika geçmedi makine ikmalden talebinizi karşılayamıyoruz size tahsis edilen araç arızalanmış deyince neye uğradığımı şaşırdım. 'Çare üretin ben engellilerime ne diyeceğim' dedim, 'Başkan Özlem hanıma iletin dedim' ama çözüm üretilmedi.

Bunun üzerine hemen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a telefonla ulaştım. Kendisi, 'Ben Ankara'ya gidiyorum Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan’a talimatı veririm ona ulaş' dedi. Ulaştım ve 'tamam' denildi. Engellilerin mutluluğunu görmeliydiniz.

Engelli aracı olmadığı için Taner kardeşim kendi aracıyla eşini bindirerek bizi takip etti. Bize bu mutluluğu yaşatan Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık ve Başkan Yardımcımız İbrahim Özkan'a engellilerim adına teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.