Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alıcık’tan bedensel engellilere ulaşım desteği

GÜNCEL 03.01.2017 - 18:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3951+ kez okundu.
 

Alıcık’tan bedensel engellilere ulaşım desteği

Nazilli Bedensel Engelliler Derneğine Nazilli Belediyesi’nden ulaşım desteği geldi. Nazilli Bedensel Engelliler Derneği üyeleri, Nazilli Belediyesi’nin sağladığı ulaşım desteği ile Karahayıt gezisine gitti.

AYDIN- Nazilli Belediyesi geçtiğimiz günlerde kendi olanakları ile Karahayıt’a gezi düzenleyen Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’ne ulaşım desteği sağladı. Dernek üyeleri ve ailelerinin iki günlük gezilerinde belediyeye ait otobüs ile sorunsuz yolculuklarını yaptı. Dernek Başkanı Ayşe Hişil Çıkıt, Dernek üyeleri ve aileleri ile birlikte zaman zaman kültür, sosyal ve sağlık gezileri düzenlediklerini, bu geziler öncesinde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a bilgi verdiklerini belirterek, “Daha çok bedensel engelleri olan üyelerimizin bulunduğu derneğimiz günü birlik ya da birkaç günlük geziler düzenliyoruz. Bu gezilerimiz sayesinde üyelerimiz hem güzel vakit geçirmiş oluyor, hem de değişik yerler görüp değişik ortamlar yaşayabiliyor. Gezilerimizin hazırlık aşamasında Belediye Başkanımızdan ulaşım için destek istiyoruz. O da bize bu desteği elindeki imkânlar ölçütünde sağlıyor. Ulaşım desteği bizim için en önemli desteklerden biri muhakkak. Özellikle de maddi açıdan bakılınca. Üyelerimiz ile geçirdiğimiz bu güzel gezimize ücretsiz araç tahsisi yaparak destek olan Başkanımız Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Engelli vatandaşların her zaman ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Engelli kardeşlerimizin gezilerine biz de bir nebze katkıda bulunduysak ne mutlu bize. Unutmayalım ki engelli olmak hayatın renklerinden güzelliklerinden faydalanmaya engel değildir. Her insan gibi onların da her şeyi yaşamaya hakları vardır. Unutmayalım ki hayatımızda en büyük engel düşüncede ve yürekte olan engellerdir. Engel SİZ olmazsanız, Engelsiz oluruz" dedi.
Nazilli Bedensel Engelliler Derneğine Nazilli Belediyesi’nden ulaşım desteği geldi. Nazilli Bedensel Engelliler Derneği üyeleri, Nazilli Belediyesi’nin sağladığı ulaşım desteği ile Karahayıt gezisine gitti.

AYDIN- Nazilli Belediyesi geçtiğimiz günlerde kendi olanakları ile Karahayıt’a gezi düzenleyen Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’ne ulaşım desteği sağladı.

Dernek üyeleri ve ailelerinin iki günlük gezilerinde belediyeye ait otobüs ile sorunsuz yolculuklarını yaptı. Dernek Başkanı Ayşe Hişil Çıkıt, Dernek üyeleri ve aileleri ile birlikte zaman zaman kültür, sosyal ve sağlık gezileri düzenlediklerini, bu geziler öncesinde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a bilgi verdiklerini belirterek, “Daha çok bedensel engelleri olan üyelerimizin bulunduğu derneğimiz günü birlik ya da birkaç günlük geziler düzenliyoruz. Bu gezilerimiz sayesinde üyelerimiz hem güzel vakit geçirmiş oluyor, hem de değişik yerler görüp değişik ortamlar yaşayabiliyor. Gezilerimizin hazırlık aşamasında Belediye Başkanımızdan ulaşım için destek istiyoruz. O da bize bu desteği elindeki imkânlar ölçütünde sağlıyor. Ulaşım desteği bizim için en önemli desteklerden biri muhakkak. Özellikle de maddi açıdan bakılınca. Üyelerimiz ile geçirdiğimiz bu güzel gezimize ücretsiz araç tahsisi yaparak destek olan Başkanımız Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Engelli vatandaşların her zaman ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Engelli kardeşlerimizin gezilerine biz de bir nebze katkıda bulunduysak ne mutlu bize. Unutmayalım ki engelli olmak hayatın renklerinden güzelliklerinden faydalanmaya engel değildir. Her insan gibi onların da her şeyi yaşamaya hakları vardır. Unutmayalım ki hayatımızda en büyük engel düşüncede ve yürekte olan engellerdir. Engel SİZ olmazsanız, Engelsiz oluruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.