Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alıcık, Toprak Catering’i açtı

GÜNCEL 29.07.2017 - 15:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2853+ kez okundu.
 

Alıcık, Toprak Catering’i açtı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Sanayi D-7'de Toprak Yemek Hizmetleri Catering’in düzenlenen açılış törenine katıldı.

AYDIN- Yeni Sanayi D-7 Blok’ta yeni işyeri Toprak Yemek Hizmetleri Catering'in açılışı, düzenlenen tören ile yapıldı. İşletmeciliğini Hüseyin Gül ve Salih Mehmet Şenol’un yapacakları Toprak Yemek Hizmetleri Catering’in açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile çok sayıda davetli katıldı. Yemek ikramının yapıldığı açılış töreninde okunan duanın ardından açılış kurdelesini iş yeri sahipleri Hüseyin Gül, Salih Mehmet Şenol ve çocuklar ile birlikte kesen Başkan Alıcık, yeni bir işyeri açılışını yapıyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, ''Açılışını yaptığımız bu işyerinde kardeşlerimize, ailesine ve Nazilli halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum. Bu tür mekânların çoğalmış olması hem Nazilli ekonomisine katkı sağlıyor, hem de istihdam sağlamış oluyor'' dedi. Halka daha uygun fiyatlarla kaliteli ev yemekleri sunacaklarını ifade eden Toprak Yemek Hizmetleri Catering'in sahipleri Hüseyin Gül ve Salih Mehmet Şenol, yaklaşık 3500 kişilik yemek hazırlama imkân olduğuna vurgu yaptı.  İşyerlerinin özel geceler, toplu yemek davetleri ve ayrıca düğün, nişan, sünnet,  kutlamalarında güçlü kadrosu ile Nazilli halkına hizmet vereceğini belirten Hüseyin Gül ve Salih Mehmet Şenol işletmelerinde çalıştıracakları kişilere de aş ve iş imkanı sunuyor olmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve davetliler açılış sonrası açılış gününe özel yemek ikramının yapıldığı yemek salonunu gezdi. Davetlilerin ilgisinin oldukça yoğun olduğu Başkan Alıcık, vatandaş ile sohbet edip fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeni Sanayi D-7'de Toprak Yemek Hizmetleri Catering’in düzenlenen açılış törenine katıldı.

AYDIN- Yeni Sanayi D-7 Blok’ta yeni işyeri Toprak Yemek Hizmetleri Catering'in açılışı, düzenlenen tören ile yapıldı. İşletmeciliğini Hüseyin Gül ve Salih Mehmet Şenol’un yapacakları Toprak Yemek Hizmetleri Catering’in açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile çok sayıda davetli katıldı. Yemek ikramının yapıldığı açılış töreninde okunan duanın ardından açılış kurdelesini iş yeri sahipleri Hüseyin Gül, Salih Mehmet Şenol ve çocuklar ile birlikte kesen Başkan Alıcık, yeni bir işyeri açılışını yapıyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, ''Açılışını yaptığımız bu işyerinde kardeşlerimize, ailesine ve Nazilli halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum. Bu tür mekânların çoğalmış olması hem Nazilli ekonomisine katkı sağlıyor, hem de istihdam sağlamış oluyor'' dedi.

Halka daha uygun fiyatlarla kaliteli ev yemekleri sunacaklarını ifade eden Toprak Yemek Hizmetleri Catering'in sahipleri Hüseyin Gül ve Salih Mehmet Şenol, yaklaşık 3500 kişilik yemek hazırlama imkân olduğuna vurgu yaptı.  İşyerlerinin özel geceler, toplu yemek davetleri ve ayrıca düğün, nişan, sünnet,  kutlamalarında güçlü kadrosu ile Nazilli halkına hizmet vereceğini belirten Hüseyin Gül ve Salih Mehmet Şenol işletmelerinde çalıştıracakları kişilere de aş ve iş imkanı sunuyor olmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve davetliler açılış sonrası açılış gününe özel yemek ikramının yapıldığı yemek salonunu gezdi. Davetlilerin ilgisinin oldukça yoğun olduğu Başkan Alıcık, vatandaş ile sohbet edip fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.