Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Alıcık, toplu işyeri açılışına katıldı

EKONOMİ 07.02.2015 - 12:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2797+ kez okundu.
 

Alıcık, toplu işyeri açılışına katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Devlet Hastanesi Karşında hizmet verecek olan üç iş yerinin açılışına katılarak iş yeri sahiplerinin yanında oldu.

Yeşil Mahallede yeni yapılan Devlet hastanesi Acil Giriş Kapısı karşısında hizmet vermeye başlayacak olan Ayda Türkalp’e ait Zeynep Eczanesi, Arzu ve Ali Kaplan çiftine ait Rüya Medikal ve İsmail Kerman’ın sahibi olduğu Kerman Optik’in açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Kadir Mutlu, İş Adamı Murat Kelleci, mahalle muhtarları, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Yan yana bulunan üç iş yerinin açılışında konuşan Alıcık, Nazilli’nin her geçen gün açılan yeni iş yerleri ile daha da büyüdüğünü dile getirerek sağlık alanında hizmet verecek olan bu işletmelerin insanların ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşılayacağına inandığını söyledi. Nazilli Belediye Başkanı olarak Nazillide iş ve aş derdine çare olacak her işletmenin açılışına bulunarak iş yeri sahibi kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyorum. Nazillimiz her geçen gün büyüyor Nazillimiz büyürken ekonomik açıdan da büyümesi gerekiyor. Bu da yeni iş yerleri ve yeni girişimcilerle ile olur. Burada açılışını gerçekleştireceğimiz iş yerlerinin başta işletme sahibi kardeşlerimize daha sonra da Nazilli halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diyerek iş yeri sahiplerine hayırlı işler bol kazançlar diledi. Zeynep Eczanesi, Rüya Medikal ve Kerman Optiğin açılış kurdelasını; Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Belediye Meclis Üyesi Kadir Mutlu, İş Adamı Murat Kelleci ve iş yeri sahipleri birlikte kestiler.Gerçekleştirilen toplu açılışın ardından iş yeri sahipleri açılışa gelen misafirlere pilav ikram edildi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Devlet Hastanesi Karşında hizmet verecek olan üç iş yerinin açılışına katılarak iş yeri sahiplerinin yanında oldu.

Yeşil Mahallede yeni yapılan Devlet hastanesi Acil Giriş Kapısı karşısında hizmet vermeye başlayacak olan Ayda Türkalp’e ait Zeynep Eczanesi, Arzu ve Ali Kaplan çiftine ait Rüya Medikal ve İsmail Kerman’ın sahibi olduğu Kerman Optik’in açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Kadir Mutlu, İş Adamı Murat Kelleci, mahalle muhtarları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Yan yana bulunan üç iş yerinin açılışında konuşan Alıcık, Nazilli’nin her geçen gün açılan yeni iş yerleri ile daha da büyüdüğünü dile getirerek sağlık alanında hizmet verecek olan bu işletmelerin insanların ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşılayacağına inandığını söyledi. Nazilli Belediye Başkanı olarak Nazillide iş ve aş derdine çare olacak her işletmenin açılışına bulunarak iş yeri sahibi kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyorum. Nazillimiz her geçen gün büyüyor Nazillimiz büyürken ekonomik açıdan da büyümesi gerekiyor. Bu da yeni iş yerleri ve yeni girişimcilerle ile olur. Burada açılışını gerçekleştireceğimiz iş yerlerinin başta işletme sahibi kardeşlerimize daha sonra da Nazilli halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diyerek iş yeri sahiplerine hayırlı işler bol kazançlar diledi.

Zeynep Eczanesi, Rüya Medikal ve Kerman Optiğin açılış kurdelasını; Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Belediye Meclis Üyesi Kadir Mutlu, İş Adamı Murat Kelleci ve iş yeri sahipleri birlikte kestiler.Gerçekleştirilen toplu açılışın ardından iş yeri sahipleri açılışa gelen misafirlere pilav ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.