Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Alıcık Mevlid Kandili’ni kutladı

GÜNCEL 16.11.2018 - 19:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2568+ kez okundu.
 

Alıcık Mevlid Kandili’ni kutladı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Mevlid Kandili vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN -Alıcık, Mevlid Kandili nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Peygamberimizin getirmiş olduğu ilahi mesajı iyi anlamak, eşsiz ve örnek olan güzel ahlakını özümsemek, İslam âleminin ona duymuş olduğu içten ve samimi sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak, bu mübarek geceler için önceliklerimizden olmalıdır” dedi. Başkan Alıcık’ın, tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni kutladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: "Kâinatın şereflendiği gün olarak telakki edilen Mevlid Kandili, insanlığın da kurtuluşuna açılan bir kapıdır. İki Cihan Peygamberi’nin dünyaya teşriflerini kutlarken, O’nun yaşantısı ve ahlakının da örnek alınması gerekiyor. Peygamberimizin getirmiş olduğu ilahi mesajı iyi anlamak, eşsiz ve örnek olan güzel ahlakını özümsemek, İslam Alemi’nin, O’na duymuş olduğu içten ve samimi sevgiyi, gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak, bu mübarek geceler için önceliklerimizden olmalıdır. O’nun insanlığın huzuru ve mutluluğu için yaptığı çağrının hayatımıza rehberlik etmesini sağlamalı, güzel ahlakı ve yol gösterici nasihatleriyle yaşantımızı güncelleştirmeliyiz. Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde, yaşlıların, hastaların, eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmak, hayatımızdaki olumsuzluklardan kurtulmak ve sevgi ve hoşgörü ortamının sağlanması için bugünleri iyi bir fırsat olarak görmeliyiz.” 
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Mevlid Kandili vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

AYDIN -Alıcık, Mevlid Kandili nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Peygamberimizin getirmiş olduğu ilahi mesajı iyi anlamak, eşsiz ve örnek olan güzel ahlakını özümsemek, İslam âleminin ona duymuş olduğu içten ve samimi sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak, bu mübarek geceler için önceliklerimizden olmalıdır” dedi.

Başkan Alıcık’ın, tüm İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni kutladığı mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Kâinatın şereflendiği gün olarak telakki edilen Mevlid Kandili, insanlığın da kurtuluşuna açılan bir kapıdır. İki Cihan Peygamberi’nin dünyaya teşriflerini kutlarken, O’nun yaşantısı ve ahlakının da örnek alınması gerekiyor. Peygamberimizin getirmiş olduğu ilahi mesajı iyi anlamak, eşsiz ve örnek olan güzel ahlakını özümsemek, İslam Alemi’nin, O’na duymuş olduğu içten ve samimi sevgiyi, gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmak, bu mübarek geceler için önceliklerimizden olmalıdır. O’nun insanlığın huzuru ve mutluluğu için yaptığı çağrının hayatımıza rehberlik etmesini sağlamalı, güzel ahlakı ve yol gösterici nasihatleriyle yaşantımızı güncelleştirmeliyiz. Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde, yaşlıların, hastaların, eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmak, hayatımızdaki olumsuzluklardan kurtulmak ve sevgi ve hoşgörü ortamının sağlanması için bugünleri iyi bir fırsat olarak görmeliyiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.