Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alıcık, LYS’ye gireceklere başarı diledi

EĞİTİM 09.06.2017 - 17:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3435+ kez okundu.
 

Alıcık, LYS’ye gireceklere başarı diledi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 10-11-17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek tüm adaylara başarılar diledi.

AYDIN- “Geleceğimizin teminatı değerli öğrencilerimizin büyük bir çaba ve azimle hazırlandıkları LYS sınavında başarılı olacaklarına inancım tamdır” diyen Başkan Alıcık, üniversite adaylarının rahat ve huzurlu bir sınav geçirmelerini sağlamak amacıyla belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını da hatırlattı. Haluk Alıcık ayrıca başta esnaf olmak üzere herkesi sakin ve sessiz bir hafta sonu geçirmeye davet ederek, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları LYS sınavında başarılı olacaklarına inancım tamdır. İnsan hayatının önemli bir dönüm noktalarından biri olan LYS sınavı, üniversite için önemli bir adımdır. Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır. En güzel ve en iyi şekilde geçecek LYS sınavında başarılı olacağınıza inancım tamdır. Sizlerden beklentimiz, Nazillimiz ve bu cennet vatanımız için iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan bir gençlik yetişmesidir. Ailelerimiz de öğrencilerimizi motive ederek cesaretlerini artıracak ve kaygılarını giderecek yönde davranması gerekmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 10-11-17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek tüm adaylara başarılar diledi.

AYDIN- “Geleceğimizin teminatı değerli öğrencilerimizin büyük bir çaba ve azimle hazırlandıkları LYS sınavında başarılı olacaklarına inancım tamdır” diyen Başkan Alıcık, üniversite adaylarının rahat ve huzurlu bir sınav geçirmelerini sağlamak amacıyla belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını da hatırlattı.

Haluk Alıcık ayrıca başta esnaf olmak üzere herkesi sakin ve sessiz bir hafta sonu geçirmeye davet ederek, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları LYS sınavında başarılı olacaklarına inancım tamdır. İnsan hayatının önemli bir dönüm noktalarından biri olan LYS sınavı, üniversite için önemli bir adımdır. Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır. En güzel ve en iyi şekilde geçecek LYS sınavında başarılı olacağınıza inancım tamdır. Sizlerden beklentimiz, Nazillimiz ve bu cennet vatanımız için iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan bir gençlik yetişmesidir. Ailelerimiz de öğrencilerimizi motive ederek cesaretlerini artıracak ve kaygılarını giderecek yönde davranması gerekmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.