Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Alıcık, kandil şerbeti dağıttı

GÜNCEL 14.04.2018 - 11:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3788+ kez okundu.
 

Alıcık, kandil şerbeti dağıttı

Nazilli’de geleneksel kandil şerbeti 10 bin kişiye dağıtıldı

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından Miraç Kandili’ne özel olarak hazırlatılan 2 ton şerbet, yaklaşık 10 bin kişiye ikram edildi. Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılan geleneksel kandil şerbeti, Belediye Meydanı’ndaki Osmanlı Çeşmesinden akıtılarak, yaklaşık 10 bin kişiye dağıtıldı. Vatandaşlara şerbet ikram eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Belediyemiz tarafından kandil günlerinde özel olarak hazırladığımız şerbetimizi vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Osmanlı Çeşmemizin altındaki şerbet için ayrı bir hazne bulunuyor. Çeşmelerin 4 tanesinden su diğer 4’ünden şerbet akıyor. İlerleyen yıllarda da Nazilli Belediyesi olarak bu geleneği devam ettireceğiz. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı kandiller diliyorum” ifadelerini kullandı. Kandil şerbeti geleneğinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, “Belediyemiz kandil günlerinde ilçe meydanındaki çeşmemizden şerbet akıtıyor. Başkanımıza bu güzel uygulamadan dolayı çok teşekkür ediyoruz” sözlerini kaydetti. Başkan Alıcık, kandil şerbetinin dağıtılmasının ardından Belediye Meydanı’ndaki çocuklara oyuncak hediye etti.
Nazilli’de geleneksel kandil şerbeti 10 bin kişiye dağıtıldı

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından Miraç Kandili’ne özel olarak hazırlatılan 2 ton şerbet, yaklaşık 10 bin kişiye ikram edildi.

Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılan geleneksel kandil şerbeti, Belediye Meydanı’ndaki Osmanlı Çeşmesinden akıtılarak, yaklaşık 10 bin kişiye dağıtıldı.

Vatandaşlara şerbet ikram eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Belediyemiz tarafından kandil günlerinde özel olarak hazırladığımız şerbetimizi vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Osmanlı Çeşmemizin altındaki şerbet için ayrı bir hazne bulunuyor. Çeşmelerin 4 tanesinden su diğer 4’ünden şerbet akıyor. İlerleyen yıllarda da Nazilli Belediyesi olarak bu geleneği devam ettireceğiz. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı kandiller diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kandil şerbeti geleneğinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, “Belediyemiz kandil günlerinde ilçe meydanındaki çeşmemizden şerbet akıtıyor. Başkanımıza bu güzel uygulamadan dolayı çok teşekkür ediyoruz” sözlerini kaydetti.

Başkan Alıcık, kandil şerbetinin dağıtılmasının ardından Belediye Meydanı’ndaki çocuklara oyuncak hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.