Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alıcık iftarını esnafla birlikte yaptı

EKONOMİ 14.06.2016 - 02:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3808+ kez okundu.
 

Alıcık iftarını esnafla birlikte yaptı

Nazilli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katılırken, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da etkinliğe iştirak ederek Nazilli esnafını yalnız bırakmadı.

NAZİLLİ- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odası Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldı. Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nin yazlık ve kışlık bölümlerinin tamamının dolduğu geleneksel iftar yemeğine Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra çevre ilçelerin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve başkanları, sivil toplum kuruluşları, Nazilli Esnaf Odaları Başkanları, Nazillili esnaf ve aileleri olmak üzere toplam 2 bin 500 kişi katıldı. İftar yemeğini düzenleyen Nazilli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç ve diğer oda başkanları, misafirlerini tek tek kapıda karşılayıp eksiksiz ve kusursuz şekilde iftarlarını yapmalarını sağladı, iftar sonunda da tek tek kapıda uğurladı. Öztuç, geleneksel iftar yemeğine katılan tüm misafirlere teşekkür ederek Mübarek Ramazan aylarını kutladı. İftar yemeği sırasında katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, birlik ve beraberlik mesajı vererek, mübarek ramazan ayında vatandaşla birlikte iftar yapmak için özel bir önem gösterdiğini belirtti. Başkan Alıcık, “Önemli olan gönül almak. Vatandaşımızla iç içe olmak, onların arasında, onların duygularını paylaşmak. Birlik ve beraberliğimizin bozulmadığı, huzurun ve güzelliklerin arttığı bir Ramazan ayı olmasını diliyor, tutulan oruçların Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum” dedi. Kemal Altan/Nazilli
Nazilli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katılırken, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da etkinliğe iştirak ederek Nazilli esnafını yalnız bırakmadı.

NAZİLLİ- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odası Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katıldı. Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nin yazlık ve kışlık bölümlerinin tamamının dolduğu geleneksel iftar yemeğine Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra çevre ilçelerin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve başkanları, sivil toplum kuruluşları, Nazilli Esnaf Odaları Başkanları, Nazillili esnaf ve aileleri olmak üzere toplam 2 bin 500 kişi katıldı.

İftar yemeğini düzenleyen Nazilli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç ve diğer oda başkanları, misafirlerini tek tek kapıda karşılayıp eksiksiz ve kusursuz şekilde iftarlarını yapmalarını sağladı, iftar sonunda da tek tek kapıda uğurladı. Öztuç, geleneksel iftar yemeğine katılan tüm misafirlere teşekkür ederek Mübarek Ramazan aylarını kutladı. İftar yemeği sırasında katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, birlik ve beraberlik mesajı vererek, mübarek ramazan ayında vatandaşla birlikte iftar yapmak için özel bir önem gösterdiğini belirtti. Başkan Alıcık, “Önemli olan gönül almak. Vatandaşımızla iç içe olmak, onların arasında, onların duygularını paylaşmak. Birlik ve beraberliğimizin bozulmadığı, huzurun ve güzelliklerin arttığı bir Ramazan ayı olmasını diliyor, tutulan oruçların Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum” dedi. Kemal Altan/Nazilli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.