Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Alıcık: Çanakkale bir kahramanlık destanıdır

SİYASET 18.03.2019 - 16:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3292+ kez okundu.
 

Alıcık: Çanakkale bir kahramanlık destanıdır

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü nedeniyle mesaj yayınlayarak, Çanakkale Zaferi'nin sonuçları itibarıyla tarihin akışını ve her şeyden önemlisi Türk ulusunun kaderini değiştiren çok önemli bir başarı olduğunu söyledi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yüce Türk milletini yok etmeye ve Türk vatanını istilaya kalkışan, dönemin en güçlü devletlerine karşı, büyük Türk milletinin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin Çanakkale'de vermiş olduğu eşsiz mücadelenin ve kazandığımız zaferin yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çanakkale Zaferi, hiç kuşkusuz sonuçları itibarıyla tarihin akışını ve her şeyden önemlisi Türk ulusunun kaderini değiştiren çok önemli bir başarıdır. Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gibi büyük zaferlerin altına imza atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Türkiye'nin birlik ve beraberliğine, bu ülkeyi zenginleştiren bütün renklerine aşkla bağlıyız. Türkiye'nin büyüklüğüne inanmayanlar, aydınlık geleceği Türkiye'ye yakıştıramayanlar, gelip burada şehitlerimizin kabirleriyle çizilmiş bu memleket haritasına iyi baksınlar. Türkiye'yi güçlü kılanın ne olduğunu, bu milletin taşıdığı cevherin ne olduğunu iyi anlasınlar. Bu duygularla, başta ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, komutanından erine kadar bu mücadeleye iştirak eden bütün kahramanlarımızı, özgürlük ve bağımsızlığımız uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden azizi şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha şükranla anar, büyük Türk milletinin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu anlamlı günlerini kutlarım."
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü nedeniyle mesaj yayınlayarak, Çanakkale Zaferi'nin sonuçları itibarıyla tarihin akışını ve her şeyden önemlisi Türk ulusunun kaderini değiştiren çok önemli bir başarı olduğunu söyledi.

AYDIN- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yüce Türk milletini yok etmeye ve Türk vatanını istilaya kalkışan, dönemin en güçlü devletlerine karşı, büyük Türk milletinin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin Çanakkale'de vermiş olduğu eşsiz mücadelenin ve kazandığımız zaferin yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çanakkale Zaferi, hiç kuşkusuz sonuçları itibarıyla tarihin akışını ve her şeyden önemlisi Türk ulusunun kaderini değiştiren çok önemli bir başarıdır. Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır.

Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gibi büyük zaferlerin altına imza atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Türkiye'nin birlik ve beraberliğine, bu ülkeyi zenginleştiren bütün renklerine aşkla bağlıyız.

Türkiye'nin büyüklüğüne inanmayanlar, aydınlık geleceği Türkiye'ye yakıştıramayanlar, gelip burada şehitlerimizin kabirleriyle çizilmiş bu memleket haritasına iyi baksınlar. Türkiye'yi güçlü kılanın ne olduğunu, bu milletin taşıdığı cevherin ne olduğunu iyi anlasınlar.

Bu duygularla, başta ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, komutanından erine kadar bu mücadeleye iştirak eden bütün kahramanlarımızı, özgürlük ve bağımsızlığımız uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden azizi şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha şükranla anar, büyük Türk milletinin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu anlamlı günlerini kutlarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.