Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alıcık, aday olduğunu açıkladı

SİYASET 13.11.2017 - 23:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2930+ kez okundu.
 

Alıcık, aday olduğunu açıkladı

Bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, programda tekrar aday olduğunu açıkladı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, katıldığı bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu oldu. 2019 seçimlerini önemsediklerini ifade ederek programı yöneten gazetecilerin sorularından daha ziyade Nazilli için yaptığı ve yapacağı hizmetler ile projelerini anlattı. Görev süresi içinde Nazilli'nin çehresini değiştiren hizmetlere imza attığını dile getirerek, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olacağını söyledi. Farklı oluşumların içine katılmayacağını da ifade eden Alıcık, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin  kendisini destekleyeceğini belirterek, "Ben Nazilli Belediye Başkanlığını severek yapıyorum. Tekrar adayım, MHP'nin belediye başkanıyım, sayın Bahçeli'nin aday göstereceğine kesinlikle inanıyorum. Siyaseten tercih yaparsak Allah şükür bizim tabanımız var. Çocukluğumuz ve gençliğimiz MHP'de geçti" diye konuştu.
Bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, programda tekrar aday olduğunu açıkladı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, katıldığı bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu oldu. 2019 seçimlerini önemsediklerini ifade ederek programı yöneten gazetecilerin sorularından daha ziyade Nazilli için yaptığı ve yapacağı hizmetler ile projelerini anlattı.

Görev süresi içinde Nazilli'nin çehresini değiştiren hizmetlere imza attığını dile getirerek, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olacağını söyledi.

Farklı oluşumların içine katılmayacağını da ifade eden Alıcık, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin  kendisini destekleyeceğini belirterek, "Ben Nazilli Belediye Başkanlığını severek yapıyorum. Tekrar adayım, MHP'nin belediye başkanıyım, sayın Bahçeli'nin aday göstereceğine kesinlikle inanıyorum. Siyaseten tercih yaparsak Allah şükür bizim tabanımız var. Çocukluğumuz ve gençliğimiz MHP'de geçti" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.