Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Alıcık, İsabeyli’de incelemede bulundu

SİYASET 08.11.2018 - 11:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2008+ kez okundu.
 

Alıcık, İsabeyli’de incelemede bulundu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, İsabeyli Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla sohbet ettiği bildirildi.

AYDIN- İsabeyli genelinde birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizen Alıcık, şöyle devam etti: “Mahallemizde en büyük eksikliklerden biri olan kapalı pazaryerimizin açılışını geçtiğimiz yıllarda yapmıştık. Bunun yanında, cadde ve sokaklarımızda genişletme, parke taşı döşeme çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Adnan Menderes Üniversitesi, İsabeyli yerleşkemize 2 milyon lira yatırım yaparak bir konferans salonu ile kütüphane açtık. Spor alanlarımızı yeniledik. Yeşildere’ye çok amaçlı sosyal tesis kazandırdık.” İsabeyli Muhtarı Birkan Çelik ile yol çalışmalarını inceleyen Alıcık, çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak yolu, yaya ve araç trafiğine açacaklarını söyledi. Muhtarlarla iletişim halinde olduklarını belirten Başkan Alıcık, vatandaşların talep ve önerilerini göz önünde bulundurarak projeleri hazırladıklarını sözlerine ekledi. Çalışmalarından dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden Muhtar Çelik ise şöyle konuştu: “Başkanımız ilçemizin ihtiyacı olan birçok sosyal alanı mahallemize kazandırdı. Vatandaşlarımızın taleplerine anında yanıt verdi. Sokaklarımızı ve caddelerimizi modern bir görünüme kavuşturdu. Üniversitemizin eksikliklerinin giderilmesi noktasında büyük işler başardı. Başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun.”
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın, İsabeyli Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla sohbet ettiği bildirildi.

AYDIN- İsabeyli genelinde birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizen Alıcık, şöyle devam etti:

“Mahallemizde en büyük eksikliklerden biri olan kapalı pazaryerimizin açılışını geçtiğimiz yıllarda yapmıştık. Bunun yanında, cadde ve sokaklarımızda genişletme, parke taşı döşeme çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Adnan Menderes Üniversitesi, İsabeyli yerleşkemize 2 milyon lira yatırım yaparak bir konferans salonu ile kütüphane açtık. Spor alanlarımızı yeniledik. Yeşildere’ye çok amaçlı sosyal tesis kazandırdık.”

İsabeyli Muhtarı Birkan Çelik ile yol çalışmalarını inceleyen Alıcık, çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak yolu, yaya ve araç trafiğine açacaklarını söyledi. Muhtarlarla iletişim halinde olduklarını belirten Başkan Alıcık, vatandaşların talep ve önerilerini göz önünde bulundurarak projeleri hazırladıklarını sözlerine ekledi.

Çalışmalarından dolayı Başkan Alıcık’a teşekkür eden Muhtar Çelik ise şöyle konuştu:

“Başkanımız ilçemizin ihtiyacı olan birçok sosyal alanı mahallemize kazandırdı. Vatandaşlarımızın taleplerine anında yanıt verdi. Sokaklarımızı ve caddelerimizi modern bir görünüme kavuşturdu. Üniversitemizin eksikliklerinin giderilmesi noktasında büyük işler başardı. Başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.