Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ali Kara yeniden aday olmayacak

SİYASET 02.12.2017 - 13:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2535+ kez okundu.
 

Ali Kara yeniden aday olmayacak

Ahmet Ertürk, Kuşadası ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AYDIN- AK Parti Aydın il başkanlığına atanan Ahmet Ertürk’ün, Kuşadası ilçe teşkilatını ziyaretinde açıklamalarda bulunan Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, kongrede yeniden aday olmayacağını söyledi. AK Parti Kuşadası ilçe binasında ilçe başkanı Ali Kara, meclis üyeleri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Ahmet Ertürk, il genelindeki ilçe teşkilat ziyaretlerinin Salı gününe kadar biteceğini belirterek, ardından genel merkeze bir rapor sunarak, ilçe kongre takviminin başlayacağını söyledi. Bu arada, İl Başkanı Ahmet Ertürk’ün ziyareti sırasında bir açıklama yapan ilçe Başkanı Ali Kara, yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı.
Ahmet Ertürk, Kuşadası ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AYDIN- AK Parti Aydın il başkanlığına atanan Ahmet Ertürk’ün, Kuşadası ilçe teşkilatını ziyaretinde açıklamalarda bulunan Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, kongrede yeniden aday olmayacağını söyledi.

AK Parti Kuşadası ilçe binasında ilçe başkanı Ali Kara, meclis üyeleri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Ahmet Ertürk, il genelindeki ilçe teşkilat ziyaretlerinin Salı gününe kadar biteceğini belirterek, ardından genel merkeze bir rapor sunarak, ilçe kongre takviminin başlayacağını söyledi. Bu arada, İl Başkanı Ahmet Ertürk’ün ziyareti sırasında bir açıklama yapan ilçe Başkanı Ali Kara, yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.