Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Algı vakti bol, boş gezen adamların işidir

SİYASET 24.09.2020 - 12:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3400+ kez okundu.
 

Algı vakti bol, boş gezen adamların işidir

Merve Emine Saatçı yaptığı basın açıklaması ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yapılan eleştirileri kınadı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Merve Emine Saatçı yaptığı basın açıklaması ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yapılan eleştirileri kınayarak, Özlem Çerçioğlu’nun algı yapması için hizmetten vakit bulması lazım diye cevap verdi. Saatçı açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü: "Başarısızlığınızı, siyaseten etkisizliğinizi, işgal ettiğiniz mevkilere rağmen beceriksizliğinizi adını ne koyarsanız koyun kısacası siyasi basiretsizliğinizi Çerçioğlu düşmanlığı yaparak sümen altı etmeye, yoktan bir düşman yaratarak tabanınıza karşı kaybettiğiniz güveni yeniden kazanmaya çalıştığınızın farkındayız. Ben tüm siyasi kimliğimden bağımsız sade bir vatandaş, sade bir Aydınlı yurttaş olarak sizin bu karalama, çamur atma, ayrıştırma, ötekileştirme politikanızdan, bu boş söylemlerinizden, hedef gösteren açıklamalarınızdan sıkıldım. Tüm Aydınlılar sıkıldı. Asıl algı Özlem Çerçioğlu’na karşı 2 seçim kaybettiğini ifade edip kaybeden sanki Özlem Çerçioğlu’ymuş gibi yine onu suçlu gösterip, beceriksizliğini başkasına yıkmaktır. Asıl algı bayandır hadi şöyle yaptık böyle dedik deyip kadınları satır arasında ayrıştırmaktır. Asıl algı siyaseten bitikliğinizi, dişe dokunur tek hizmet yapmayıp Aydın’ın kaderini değiştiren Özlem Çerçioğlu’nun hizmetlerini yok göstermeye çalışmaktır. Senin yapmaya çalıştığın algıyı yazmaya kalksak baya bir mesai tüketmemiz gerekecek. Ancak en büyük algı ise halk iradesi demokrasi gibi lafları dilinizden düşürmeyip, Özlem Çerçioğlu’nun zaferlerinin halk iradesi olduğunu ifade edememek, kabul etmemek dolayısıyla halkın tercihine kısacası halkı yok saymaktır. Özlem Çerçioğlu’nun algı yapması için hizmet yapmaktan vakit bulması lazım. Algı, vakti geniş, hiçbir işi olmayan, her mikrofon gördüğünde, nerede bir kamera denk gelse atlayan, mesaisi, işi olmayan boş adamların işidir. Metin Yavuz’un nezaketten uzak ifadesini ve açıklamasını kendisine iade ediyorum."
Merve Emine Saatçı yaptığı basın açıklaması ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yapılan eleştirileri kınadı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Merve Emine Saatçı yaptığı basın açıklaması ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yapılan eleştirileri kınayarak, Özlem Çerçioğlu’nun algı yapması için hizmetten vakit bulması lazım diye cevap verdi.

Saatçı açıklamasında sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başarısızlığınızı, siyaseten etkisizliğinizi, işgal ettiğiniz mevkilere rağmen beceriksizliğinizi adını ne koyarsanız koyun kısacası siyasi basiretsizliğinizi Çerçioğlu düşmanlığı yaparak sümen altı etmeye, yoktan bir düşman yaratarak tabanınıza karşı kaybettiğiniz güveni yeniden kazanmaya çalıştığınızın farkındayız. Ben tüm siyasi kimliğimden bağımsız sade bir vatandaş, sade bir Aydınlı yurttaş olarak sizin bu karalama, çamur atma, ayrıştırma, ötekileştirme politikanızdan, bu boş söylemlerinizden, hedef gösteren açıklamalarınızdan sıkıldım. Tüm Aydınlılar sıkıldı. Asıl algı Özlem Çerçioğlu’na karşı 2 seçim kaybettiğini ifade edip kaybeden sanki Özlem Çerçioğlu’ymuş gibi yine onu suçlu gösterip, beceriksizliğini başkasına yıkmaktır. Asıl algı bayandır hadi şöyle yaptık böyle dedik deyip kadınları satır arasında ayrıştırmaktır. Asıl algı siyaseten bitikliğinizi, dişe dokunur tek hizmet yapmayıp Aydın’ın kaderini değiştiren Özlem Çerçioğlu’nun hizmetlerini yok göstermeye çalışmaktır. Senin yapmaya çalıştığın algıyı yazmaya kalksak baya bir mesai tüketmemiz gerekecek. Ancak en büyük algı ise halk iradesi demokrasi gibi lafları dilinizden düşürmeyip, Özlem Çerçioğlu’nun zaferlerinin halk iradesi olduğunu ifade edememek, kabul etmemek dolayısıyla halkın tercihine kısacası halkı yok saymaktır. Özlem Çerçioğlu’nun algı yapması için hizmet yapmaktan vakit bulması lazım. Algı, vakti geniş, hiçbir işi olmayan, her mikrofon gördüğünde, nerede bir kamera denk gelse atlayan, mesaisi, işi olmayan boş adamların işidir. Metin Yavuz’un nezaketten uzak ifadesini ve açıklamasını kendisine iade ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.