Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Alev aldı

ASAYİŞ 22.07.2018 - 19:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2729+ kez okundu.
 

Alev aldı

Kuşadası’nda seyir halindeki araçta yangın çıktı.

AYDIN- Kuşadası’nda seyir halindeki bir aracın bagaj bölümünde çıkan yangın büyük korku ve paniğe yol açtı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nın önemli ana arterlerinden biri olan ve hem insan hem de araç yoğunluğunun yaşandığı İnönü Bulvarı’nda seyir halinde olan M.C. yönetimindeki 35 MN 6578 plakalı araç bir anda yanmaya başladı. Aşırı sıcaklar nedeniyle bagaj bölümündeki kağıtların tutuşmasıyla başlayan yangın nedeniyle sürücü panikle yol kenarına aracını park etti. Çevreden yetişen esnafın yangın tüpleriyle yaptığı müdahalenin ardından olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin de katkısıyla yangın büyümeden söndürüldü ve hem araç sakinleri hem de vatandaşlar derin bir nefes aldı.
Kuşadası’nda seyir halindeki araçta yangın çıktı.

AYDIN- Kuşadası’nda seyir halindeki bir aracın bagaj bölümünde çıkan yangın büyük korku ve paniğe yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nın önemli ana arterlerinden biri olan ve hem insan hem de araç yoğunluğunun yaşandığı İnönü Bulvarı’nda seyir halinde olan M.C. yönetimindeki 35 MN 6578 plakalı araç bir anda yanmaya başladı. Aşırı sıcaklar nedeniyle bagaj bölümündeki kağıtların tutuşmasıyla başlayan yangın nedeniyle sürücü panikle yol kenarına aracını park etti. Çevreden yetişen esnafın yangın tüpleriyle yaptığı müdahalenin ardından olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin de katkısıyla yangın büyümeden söndürüldü ve hem araç sakinleri hem de vatandaşlar derin bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.