Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Albayrak liderlikten emin

SPOR 04.03.2015 - 15:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3140+ kez okundu.
 

Albayrak liderlikten emin

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, haftasonu oynanacak Fenerbahçe maçına lider olarak gidip, maç sonunda da alacakları skorla Florya'ya lider olarak döneceklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takım bugün Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlarken, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak takım antrenman yaptığı sırada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, dün oynanan maçta Manisaspor'u 4-0 yenerek kupada ikinci maç öncesinde iyi bir sonuç aldıklarını dile getirerek, “Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bu sabahki antrenman ile başladık. Pazar akşamı iyi bir maç olacaktır. İnsanlar evlerinde kavga seyretmek istemiyor. Milyonlarca kişinin evine misafir olacağız. Kavgasız gürültüsüz bir maç olmasını diliyorum. Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Hamza Hamzaoğlu geldikten sonra bizim de takım olarak performansımız çok yükseldi. Bu yükselişin baş mimarı hocamızdır” dedi. Deneyimli yönetici, “Derbi maçta sakin olan taraf sahadan galibiyetle ayrılacak. Biz bu maça sakin bir şekilde hazırlanıyoruz. Maçın bilincindeyiz. Skor ne olursa olsun her şeyden önce barış olsun. Gürültüsüz kavgasız bir derbi olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Abdurrahim Albayrak, haftasonu oynanacak derbi maça yönetim olarak tam kadro gitmeyi düşündüklerini ifade ederek, “Ben daha öncede söyledim. Allah'ın izniyle Biz Kadıköy'e lider olarak gideriz. Tekrar Florya'ya lider olarak döneriz" dedi. Bir basın mensubunun, sakatlıkları düzelen Semih ve Burak Yılmaz’ın son durumunu sorması üzerine Albayrak, “Futbolcularla ilgili karar hocamıza ait. Burak tamamen iyileşti, dün akşam oynayabilirdi. Ama hocamız oynatmayarak onu riske etmedi. Semih uzun bir aradan sonra oynadı. Ağrısı olduğu için sakatlığı tekrar nüksetmesin diye çıkardı. Uzun bir aradan sonra Aydın Yılmaz forma giydi. Keşke gol atsaydı daha mutlu olacaktım” şeklinde yanıtladı. 
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, haftasonu oynanacak Fenerbahçe maçına lider olarak gidip, maç sonunda da alacakları skorla Florya'ya lider olarak döneceklerini söyledi.

Sarı-kırmızılı takım bugün Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlarken, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak takım antrenman yaptığı sırada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Albayrak, dün oynanan maçta Manisaspor'u 4-0 yenerek kupada ikinci maç öncesinde iyi bir sonuç aldıklarını dile getirerek, “Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bu sabahki antrenman ile başladık. Pazar akşamı iyi bir maç olacaktır. İnsanlar evlerinde kavga seyretmek istemiyor. Milyonlarca kişinin evine misafir olacağız. Kavgasız gürültüsüz bir maç olmasını diliyorum. Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Hamza Hamzaoğlu geldikten sonra bizim de takım olarak performansımız çok yükseldi. Bu yükselişin baş mimarı hocamızdır” dedi.
Deneyimli yönetici, “Derbi maçta sakin olan taraf sahadan galibiyetle ayrılacak. Biz bu maça sakin bir şekilde hazırlanıyoruz. Maçın bilincindeyiz. Skor ne olursa olsun her şeyden önce barış olsun. Gürültüsüz kavgasız bir derbi olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Abdurrahim Albayrak, haftasonu oynanacak derbi maça yönetim olarak tam kadro gitmeyi düşündüklerini ifade ederek, “Ben daha öncede söyledim. Allah'ın izniyle Biz Kadıköy'e lider olarak gideriz. Tekrar Florya'ya lider olarak döneriz" dedi.

Bir basın mensubunun, sakatlıkları düzelen Semih ve Burak Yılmaz’ın son durumunu sorması üzerine Albayrak, “Futbolcularla ilgili karar hocamıza ait. Burak tamamen iyileşti, dün akşam oynayabilirdi. Ama hocamız oynatmayarak onu riske etmedi. Semih uzun bir aradan sonra oynadı. Ağrısı olduğu için sakatlığı tekrar nüksetmesin diye çıkardı. Uzun bir aradan sonra Aydın Yılmaz forma giydi. Keşke gol atsaydı daha mutlu olacaktım” şeklinde yanıtladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.