Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Akülü sandalye bağışladı

GÜNCEL 08.08.2017 - 13:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4315+ kez okundu.
 

Akülü sandalye bağışladı

Belçika’nın Brüksel kentinde yaşayan hayırsever Mehmet, Seven Gönül Candan çiftinden Efeler Belediyesi’ne yedi adet akülü sandalye bağışlandı.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, belediyeye 7 akülü sandalye bağışında bulunan gurbetçiler adına Ertuğrul Koyuncu’ya teşekkür plaketi verdi. Her yıl bu tür bağışlar yapan hayırsever çiftin bu yılki bağış adresi Efeler Belediyesi oldu. Belçika’nın Brüksel kentinde yaşayan, kentin en büyük süpermarket ve düğün salonuna sahip olan çiftin işletme müdürü Ertuğrul Koyuncu, belediyeyle irtibata geçti. Görüşmeler sonunda Mehmet, Seven Gönül çifti tarafından bağışlanan akülü sandalye Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan tarafından teslim alındı. Engelli vatandaşlar için yapılan bağışın çok önemli olduğunu belirten Başkan Özakcan, “Gurbetçi, hayırsever çiftimize engelli vatandaşlarımız için göstermiş oldukları bu destekten dolayı Efeler Belediyemiz adına çok teşekkür ediyorum. Bu tarz duyarlı davranışlar toplumsal anlamda birlik ve beraberliğimizi güçlendirir. Diliyorum ki bize de başvuran engelli kardeşlerimizi bu gördüğünüz araçları teslim ederek onların daha mutlu daha huzurlu yaşamalarına vesile oluruz” şeklinde konuştu ve hayırsever çift adına Ertuğrul Koyuncu’ya plaketi takdim etti. Hayırsever vatandaşlar Mehmet, Seven Gönül Candan çiftinin işletmelerinin müdürü Ertuğrul Koyuncu, “Sosyal sorumluluk çalışmalarını takip etmeye devam edeceğiz. Bu hususta bize yardımcı olan Efeler Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.
Belçika’nın Brüksel kentinde yaşayan hayırsever Mehmet, Seven Gönül Candan çiftinden Efeler Belediyesi’ne yedi adet akülü sandalye bağışlandı.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, belediyeye 7 akülü sandalye bağışında bulunan gurbetçiler adına Ertuğrul Koyuncu’ya teşekkür plaketi verdi.

Her yıl bu tür bağışlar yapan hayırsever çiftin bu yılki bağış adresi Efeler Belediyesi oldu. Belçika’nın Brüksel kentinde yaşayan, kentin en büyük süpermarket ve düğün salonuna sahip olan çiftin işletme müdürü Ertuğrul Koyuncu, belediyeyle irtibata geçti. Görüşmeler sonunda Mehmet, Seven Gönül çifti tarafından bağışlanan akülü sandalye Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan tarafından teslim alındı.

Engelli vatandaşlar için yapılan bağışın çok önemli olduğunu belirten Başkan Özakcan, “Gurbetçi, hayırsever çiftimize engelli vatandaşlarımız için göstermiş oldukları bu destekten dolayı Efeler Belediyemiz adına çok teşekkür ediyorum. Bu tarz duyarlı davranışlar toplumsal anlamda birlik ve beraberliğimizi güçlendirir. Diliyorum ki bize de başvuran engelli kardeşlerimizi bu gördüğünüz araçları teslim ederek onların daha mutlu daha huzurlu yaşamalarına vesile oluruz” şeklinde konuştu ve hayırsever çift adına Ertuğrul Koyuncu’ya plaketi takdim etti.

Hayırsever vatandaşlar Mehmet, Seven Gönül Candan çiftinin işletmelerinin müdürü Ertuğrul Koyuncu, “Sosyal sorumluluk çalışmalarını takip etmeye devam edeceğiz. Bu hususta bize yardımcı olan Efeler Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.