Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Aktaş, Medinova’da sağlığına kavuştu

SAĞLIK 07.11.2017 - 15:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1629+ kez okundu.
 

Aktaş, Medinova’da sağlığına kavuştu

Aydın İl Tarım Müdürü Fuat Fikret Aktaş, nefes almakta zorlanma, hapşırma, göz yaşarması ve uyku düzensizliği nedeniyle Özel Aydın Medinova Hastanesi KBB Uzman Doktoru Ozan Barutçu'ya başvurdu.

AYDIN- Yapılan muayenesinde, burun hava pasajını tamamen tıkanmasına neden olan ve genize doğru uzanan alerjik burun etleri (evre 3 nazal polip) saptandı. Genel anestezi altında endoskopik sinüs cerrahisini gerçekleştiren Op. Dr. Ozan Barutçu, “Başarıyla gerçekleşen operasyon sonucu hastanın burun hava pasajı tamamen açıldı. En büyüğü yaklaşık 10 cm olan birçok alerjik burun eti (nazal polip+antrakoanal polip) dokusu çıkartıldı. Hasta bu operasyon sayesinde tamamen sağlığına kavuştu” dedi. Operasyonun ardından görüşlerini belirten Aydın İl Tarım Müdürü Fuat Fikret Aktaş, şunları söyledi: 'Tam 30 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum. Hayat kalitemi oldukça etkileyen bu hastalık yüzünden KBB uzmanları tarafından defalarca ameliyat olmam gerektiği söylendi. Gerek işimin yoğunluğu, gerekse ameliyatın açık teknikle yapılacak olmasından dolayı yüzümde şişlikler, morarmalar ve tampon konulması beni ameliyat olma fikrimden uzaklaştırdı. Ama son olarak başvurduğum KBB Uzman Op. Dr. Ozan Barutçu'ya muayene olduktan sonra ilgi ve alakasından çok memnun kaldım ve doktoruma güvendim. Gerek daha önce benzer yaptığı operasyonların başarılı sonuçlarını bana göstermesi, gerekse operasyonun endoskopik olarak yapılacak olacağını belirtmesi ile ameliyat olmaya ikna oldum. Başarılı geçen operasyondan sonra neredeyse iki günde bir beni kontrol eden, sürekli ilgi ve alakasını eksik etmeyen, sağlıma kavuşmamı sağlayan değerli doktorum Ozan Barutçu’ ya ve güler yüzlü ekibine çok teşekkür ederim.”
Aydın İl Tarım Müdürü Fuat Fikret Aktaş, nefes almakta zorlanma, hapşırma, göz yaşarması ve uyku düzensizliği nedeniyle Özel Aydın Medinova Hastanesi KBB Uzman Doktoru Ozan Barutçu'ya başvurdu.

AYDIN- Yapılan muayenesinde, burun hava pasajını tamamen tıkanmasına neden olan ve genize doğru uzanan alerjik burun etleri (evre 3 nazal polip) saptandı.

Genel anestezi altında endoskopik sinüs cerrahisini gerçekleştiren Op. Dr. Ozan Barutçu, “Başarıyla gerçekleşen operasyon sonucu hastanın burun hava pasajı tamamen açıldı. En büyüğü yaklaşık 10 cm olan birçok alerjik burun eti (nazal polip+antrakoanal polip) dokusu çıkartıldı. Hasta bu operasyon sayesinde tamamen sağlığına kavuştu” dedi.

Operasyonun ardından görüşlerini belirten Aydın İl Tarım Müdürü Fuat Fikret Aktaş, şunları söyledi:

'Tam 30 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyorum. Hayat kalitemi oldukça etkileyen bu hastalık yüzünden KBB uzmanları tarafından defalarca ameliyat olmam gerektiği söylendi. Gerek işimin yoğunluğu, gerekse ameliyatın açık teknikle yapılacak olmasından dolayı yüzümde şişlikler, morarmalar ve tampon konulması beni ameliyat olma fikrimden uzaklaştırdı. Ama son olarak başvurduğum KBB Uzman Op. Dr. Ozan Barutçu'ya muayene olduktan sonra ilgi ve alakasından çok memnun kaldım ve doktoruma güvendim. Gerek daha önce benzer yaptığı operasyonların başarılı sonuçlarını bana göstermesi, gerekse operasyonun endoskopik olarak yapılacak olacağını belirtmesi ile ameliyat olmaya ikna oldum. Başarılı geçen operasyondan sonra neredeyse iki günde bir beni kontrol eden, sürekli ilgi ve alakasını eksik etmeyen, sağlıma kavuşmamı sağlayan değerli doktorum Ozan Barutçu’ ya ve güler yüzlü ekibine çok teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.