Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Akşener, tek aday

SİYASET 30.07.2018 - 19:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3305+ kez okundu.
 

Akşener, tek aday

İYİ Parti Başkanlık Divanı “kongrede tek aday” kararını teyit etti

ANKARA- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başkanlığında bugün toplanan Başkanlık Divanı'nda Meral Akşener'in kongrede tekrardan ve tek aday olarak gösterilmesi kararı teyit edildi. İYİ Parti'den yapılan yazılı açıklamada, "İYİ Parti Başkanlık Divanı, bugün yeniden Genel Başkanımız Meral Akşener başkanlığında toplanmıştır. Toplantıda 12 Ağustos’ta yapılacak olan 2. Olağanüstü Kongremiz değerlendirilmiş ve hazırlıklar için teknik ekipler oluşturulmuştur. Başkanlık Divanı’nın daha önce almış olduğu karar ve delegelerimizin iradesi gereği Genel Başkanımızın kongrede 'delegelerin önerisiyle' yeniden ve tek genel başkan adayı olarak gösterilmesi kararı teyit edilmiştir. Daha önce medya aracılığıyla milletimize tebliğ edilen karar, toplantıda Sayın Genel Başkanımıza da arz edilmiştir. İYİ Parti’nin gündeminde 12 Ağustos’taki kongremiz ve yerel seçim çalışmaları vardır" denildi.
İYİ Parti Başkanlık Divanı “kongrede tek aday” kararını teyit etti

ANKARA- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başkanlığında bugün toplanan Başkanlık Divanı'nda Meral Akşener'in kongrede tekrardan ve tek aday olarak gösterilmesi kararı teyit edildi.

İYİ Parti'den yapılan yazılı açıklamada, "İYİ Parti Başkanlık Divanı, bugün yeniden Genel Başkanımız Meral Akşener başkanlığında toplanmıştır. Toplantıda 12 Ağustos’ta yapılacak olan 2. Olağanüstü Kongremiz değerlendirilmiş ve hazırlıklar için teknik ekipler oluşturulmuştur. Başkanlık Divanı’nın daha önce almış olduğu karar ve delegelerimizin iradesi gereği Genel Başkanımızın kongrede 'delegelerin önerisiyle' yeniden ve tek genel başkan adayı olarak gösterilmesi kararı teyit edilmiştir. Daha önce medya aracılığıyla milletimize tebliğ edilen karar, toplantıda Sayın Genel Başkanımıza da arz edilmiştir. İYİ Parti’nin gündeminde 12 Ağustos’taki kongremiz ve yerel seçim çalışmaları vardır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.