Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AKP’li Maşallah’ın, Maşallahı var.

SİYASET 26.09.2019 - 14:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3943+ kez okundu.
 

AKP’li Maşallah’ın, Maşallahı var.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Şubaşı’nın davranışına sert tepki gösterdi. Başkan Koçak, “Dinime küfredin bari Müslüman olsa” ibaresini kullandı.

AYDIN- AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı’nın, ordan burdan bulduğu fotoğrafları paylaşıp belediyeyi eleştirdiğini belirten Başkan Koçak, “Sayın Başkan, Allah’ın nimetinden sual olmaz, ancak senin de bildiğin gibi Salı gecesi saat: 24.00’da başlayan şiddetli yağmur (Metrekareye 168.5 kilogram) beklenenin üstünde yağdı” dedi. CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak’ın yazılı açıklaması şöyle devam etti: “Sayın Maşallah, sen sıcak yatağında yatarken, ben CHP İlçe Başkanı olarak, Belediye Başkanım A. Deniz Atabay, Başkan Yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, Zabıta Müdürü ve personeli, Temizlik İşleri Müdürü ve personeli, Fen İşleri Müdürü ve personeli, Aydın Büyükşehir müdür ve personeli, Aydın Büyük Şehir Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ve direktifleri doğrultusunda her anını telefonla görüşerek takip edip gereken malzeme ekipman ve personel desteği yaparak, saat:24.00’dan sabah saat:05.00’a kadar hiç uyumadan yerinde müdahalelerle daha büyük bir felaketi önledik. Peki, sen neredeydin? Tabii ki sıcak yatağında. Umurunda mı Didim yıkılsa. Sabah olup sular çekilince çıkıp marifet gibi duyduklarınla, sosyal medyadan gördüklerinle yorum yapıyorsun, ayağın ve takım elbisen çamur olmasın beyim. Sayın Maşallah, bu felakette senin de payın var bir müteahhit olarak. Rant uğruna kottan alıp, bir daire veya bir dükkan daha yapıp vatandaşa satarak zeminden daha düşük yerlere yaptığınız bu yapılar sonucu, bu şiddetli yağmurda ne kadar tedbir alırsan al, elbette su dolar. Sen daha iyi biliyorsun bunu. Sorumluluğun bu kadar da değil. Sen iktidar partinin ilçe başkanı değil misin? Suçlu arayacağına hep birlikte yapacağımız, çözüm önerseydin, Peki, sen iktidar partisinin ilçe başkanı olarak yağmurdan zarar gören esnaftan aldığınız vergilerden bu yıl vazgeçip çare olacak mısınız? Ayrıca Kaymakamlık ve belediye işbirliği ile hasar tespit ve giderme komisyonu kuruldu. Belki bundan bile haberin yoktur. Endişen olmasın Maşallah Bey, esnaf için gereken yapılacaktır. Hadi şimdi dön sıcak yatağına yat, iyi uykular sana..”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Şubaşı’nın davranışına sert tepki gösterdi. Başkan Koçak, “Dinime küfredin bari Müslüman olsa” ibaresini kullandı.

AYDIN- AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı’nın, ordan burdan bulduğu fotoğrafları paylaşıp belediyeyi eleştirdiğini belirten Başkan Koçak, “Sayın Başkan, Allah’ın nimetinden sual olmaz, ancak senin de bildiğin gibi Salı gecesi saat: 24.00’da başlayan şiddetli yağmur (Metrekareye 168.5 kilogram) beklenenin üstünde yağdı” dedi.

CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak’ın yazılı açıklaması şöyle devam etti:

“Sayın Maşallah, sen sıcak yatağında yatarken, ben CHP İlçe Başkanı olarak, Belediye Başkanım A. Deniz Atabay, Başkan Yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, Zabıta Müdürü ve personeli, Temizlik İşleri Müdürü ve personeli, Fen İşleri Müdürü ve personeli, Aydın Büyükşehir müdür ve personeli, Aydın Büyük Şehir Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ve direktifleri doğrultusunda her anını telefonla görüşerek takip edip gereken malzeme ekipman ve personel desteği yaparak, saat:24.00’dan sabah saat:05.00’a kadar hiç uyumadan yerinde müdahalelerle daha büyük bir felaketi önledik.

Peki, sen neredeydin? Tabii ki sıcak yatağında. Umurunda mı Didim yıkılsa. Sabah olup sular çekilince çıkıp marifet gibi duyduklarınla, sosyal medyadan gördüklerinle yorum yapıyorsun, ayağın ve takım elbisen çamur olmasın beyim.

Sayın Maşallah, bu felakette senin de payın var bir müteahhit olarak. Rant uğruna kottan alıp, bir daire veya bir dükkan daha yapıp vatandaşa satarak zeminden daha düşük yerlere yaptığınız bu yapılar sonucu, bu şiddetli yağmurda ne kadar tedbir alırsan al, elbette su dolar.

Sen daha iyi biliyorsun bunu. Sorumluluğun bu kadar da değil. Sen iktidar partinin ilçe başkanı değil misin? Suçlu arayacağına hep birlikte yapacağımız, çözüm önerseydin, Peki, sen iktidar partisinin ilçe başkanı olarak yağmurdan zarar gören esnaftan aldığınız vergilerden bu yıl vazgeçip çare olacak mısınız?

Ayrıca Kaymakamlık ve belediye işbirliği ile hasar tespit ve giderme komisyonu kuruldu. Belki bundan bile haberin yoktur. Endişen olmasın Maşallah Bey, esnaf için gereken yapılacaktır. Hadi şimdi dön sıcak yatağına yat, iyi uykular sana..”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.