Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘AKP’den arzu ettiğimiz cevabı alamadık’

SİYASET 01.10.2019 - 11:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2826+ kez okundu.
 

‘AKP’den arzu ettiğimiz cevabı alamadık’

“Aydın için birlikte ve beraber çalışabilmeliyiz” diyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a yanıt CHP’li Tezcan’dan geldi. Tezcan, “AKP’den arzu ettiğimiz cevabı alamadık” dedi.

AYDIN- AK Partili Mustafa Savaş, TBMM’de Aydın’ı temsil edilen partilerin milletvekilleri ile geniş kapsamlı bir toplantıya açık olduğunu söylemişti. Milletvekili Savaş, milletin, demokrasinin bir gereği olarak devlete, millete, doğup büyüdüğü memlekete ve de hemşerilerine hizmet sunabilmek için sandıkta büyük bir sorumluluk emanet ettiğini vurgulayarak, “Bu sorumluluk, kişisel beklentilerin ve politik söylemlerin çok üzerindedir. Farklı siyasi partileri temsil ediyor olsak da, aslında her birimiz yaklaşık 1 milyon 100 bin nüfusluk hemşerilerimizin ve yaklaşık 8 bin kilometre karelik Aydın ilimizin temsilcileri durumundayız” demişti. “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN ÇAĞRISINA DUYARSIZDINIZ” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, “Sayın Savaş’ın özellikle bizim Aydın’da, gelin otomobil fabrikasını Aydın’a taşıyalım, bu fabrikayı Aydın’a kazandıralım. Büyükşehir Belediye Başkanımızın çağrısına destek olma anlamında bir çağrımız olmuştu. Aydın’ın 8 milletvekili birlikte gidelim bakanlıkla, hükümetle temas edelim, siz de bu konuya destek verin diye çağrıda bulunmuştuk. Bu çağrıya arzu ettiğimiz cevabı alamadık, arzu ettiğimiz desteği göremedik” dedi. Tezcan, sözlerini, “Ama bunun arkasından Sayın Savaş’ın o açıklamasıyla en azından bu noktaya gelinmiş olması sevindiricidir. Önemli olan Aydın’a hizmet konusunda her zaman söylediğimiz şu; halka hizmet konusunda halkın ihtiyacı olan, Aydın’ın ihtiyacı olan hizmetlerde buluşmak lazım. Yerel yönetimlerimiz bu konularda gerçekten çok büyük çabalar harcıyorlar ve çok önemli hizmetleri gerçekleştiriyorlar. Aydın’ın milletvekiliyim diyorsanız, Aydın’a hizmet etmeliyim diyorsanız, Sayın Başkanların bu çalışmalarına hepimiz destek vermeliyiz. Gecikmiş bile olsa Aydın ekseninde buluşabilir olmanın ifade ediliyor olması, bizleri mutlu eder. Ama ifade yetmez, önümüzdeki süreçte bunu samimiyetle takip edeceğiz” şeklinde tamamladı.
“Aydın için birlikte ve beraber çalışabilmeliyiz” diyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a yanıt CHP’li Tezcan’dan geldi. Tezcan, “AKP’den arzu ettiğimiz cevabı alamadık” dedi.

AYDIN- AK Partili Mustafa Savaş, TBMM’de Aydın’ı temsil edilen partilerin milletvekilleri ile geniş kapsamlı bir toplantıya açık olduğunu söylemişti.

Milletvekili Savaş, milletin, demokrasinin bir gereği olarak devlete, millete, doğup büyüdüğü memlekete ve de hemşerilerine hizmet sunabilmek için sandıkta büyük bir sorumluluk emanet ettiğini vurgulayarak, “Bu sorumluluk, kişisel beklentilerin ve politik söylemlerin çok üzerindedir. Farklı siyasi partileri temsil ediyor olsak da, aslında her birimiz yaklaşık 1 milyon 100 bin nüfusluk hemşerilerimizin ve yaklaşık 8 bin kilometre karelik Aydın ilimizin temsilcileri durumundayız” demişti.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN ÇAĞRISINA DUYARSIZDINIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, “Sayın Savaş’ın özellikle bizim Aydın’da, gelin otomobil fabrikasını Aydın’a taşıyalım, bu fabrikayı Aydın’a kazandıralım. Büyükşehir Belediye Başkanımızın çağrısına destek olma anlamında bir çağrımız olmuştu. Aydın’ın 8 milletvekili birlikte gidelim bakanlıkla, hükümetle temas edelim, siz de bu konuya destek verin diye çağrıda bulunmuştuk. Bu çağrıya arzu ettiğimiz cevabı alamadık, arzu ettiğimiz desteği göremedik” dedi.

Tezcan, sözlerini, “Ama bunun arkasından Sayın Savaş’ın o açıklamasıyla en azından bu noktaya gelinmiş olması sevindiricidir. Önemli olan Aydın’a hizmet konusunda her zaman söylediğimiz şu; halka hizmet konusunda halkın ihtiyacı olan, Aydın’ın ihtiyacı olan hizmetlerde buluşmak lazım. Yerel yönetimlerimiz bu konularda gerçekten çok büyük çabalar harcıyorlar ve çok önemli hizmetleri gerçekleştiriyorlar. Aydın’ın milletvekiliyim diyorsanız, Aydın’a hizmet etmeliyim diyorsanız, Sayın Başkanların bu çalışmalarına hepimiz destek vermeliyiz. Gecikmiş bile olsa Aydın ekseninde buluşabilir olmanın ifade ediliyor olması, bizleri mutlu eder. Ama ifade yetmez, önümüzdeki süreçte bunu samimiyetle takip edeceğiz” şeklinde tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.