Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AKP’de Davutoğlu depremi!

SİYASET 13.09.2019 - 13:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2963+ kez okundu.
 

AKP’de Davutoğlu depremi!

Ahmet Davutoğlu’nun açıklamasının yankısı sürerken AKP’li eski vekil istifasını açıkladı.

AYDIN- TELE1’in haberine göre, Ahmet Davutoğlu’nun açıklamasının yankısı sürerken AKP’li eski vekil Feramuz Üstün istifasını açıkladı. Ayrıca bugün AKP’den 400 kişinin daha istifa edeceği iddia edildi Öte yandan Ankara kulislerinde bugün AKP’den 400 kişinin istifa edeceği konuşuluyor. AKP’nin 24. dönem Gümüşhane milletvekili olan Feramuz Üstün istifasını açıkladı. Üstün, “Kuruluşundan beri aziz milletimize hizmet etmek için içinde bulunduğum Ak Parti’den Başbakanımız Sayın Prof. Ahmet Davutoğlu ile beraber bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ederim” dedi.
Ahmet Davutoğlu’nun açıklamasının yankısı sürerken AKP’li eski vekil istifasını açıkladı.

AYDIN- TELE1’in haberine göre, Ahmet Davutoğlu’nun açıklamasının yankısı sürerken AKP’li eski vekil Feramuz Üstün istifasını açıkladı. Ayrıca bugün AKP’den 400 kişinin daha istifa edeceği iddia edildi

Öte yandan Ankara kulislerinde bugün AKP’den 400 kişinin istifa edeceği konuşuluyor. AKP’nin 24. dönem Gümüşhane milletvekili olan Feramuz Üstün istifasını açıkladı.

Üstün, “Kuruluşundan beri aziz milletimize hizmet etmek için içinde bulunduğum Ak Parti’den Başbakanımız Sayın Prof. Ahmet Davutoğlu ile beraber bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.