Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AKP'de kaç FETÖ'cü var?

SİYASET 25.09.2016 - 20:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4026+ kez okundu.
 

AKP'de kaç FETÖ'cü var?

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 15 Temmuz sonrası teşkilatların bankalar, dernekler, sendikalar ve STK ilişkilerini sorguladıklarını belirtti.

Çalışmalar sonucunda toplamda FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen 519 kişi ile teşkilatlarda il ve ilçe yöneticisi olan 100 kişinin tespit edildiğini açıkladı. Fethullahçı Terör Örgütü'nün AK Parti yapılanmasında kaç kişinin bulunduğu belli oldu. Star gazetesine konuşan AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 519 kişinin FETÖ ile bağlantısının tespit edildiğini açıkladı. AK Parti'li Ataş, toplum nezdinde oluşturulmaya çalışılan "AK Parti içinde FETÖ’cü var" ifadelerine açıklık getirdi. Bu algıyı iyi yönetmek durumundayız diyen Ataş'ın, 10 milyon üyesi olan bir partide, bu yapıya sempati duyanların olabileceğini söylemesi dikkat çekti. Ataş, AK Parti teşkilat ve üyeleri içinde ihanet diye tanımlanan yapıda kimsenin bulunmadığını söyledi, "İbadet ve ticaret bölümüyle ilgili geçmişte ilişkileri olanlar olabilir. Bugün de ilişkisini sürdürenler de olabilir" ifadesini kullandı. AKParti'deki temizliğin yeni başlamadığına dikkat çeken Mustafa Ataş, "Raporlar çerçevesinde 1-güçlü şüphe, 2-şüphe ve 3-zayıf şüphe diye sınıflandırdık. Toplam, 519 kişi çıktı. 100 civarında il ve ilçe yöneticilerini tespit ettik. Bu isimlerden istifalarını istedik" dedi.  
AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 15 Temmuz sonrası teşkilatların bankalar, dernekler, sendikalar ve STK ilişkilerini sorguladıklarını belirtti.

Çalışmalar sonucunda toplamda FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen 519 kişi ile teşkilatlarda il ve ilçe yöneticisi olan 100 kişinin tespit edildiğini açıkladı.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün AK Parti yapılanmasında kaç kişinin bulunduğu belli oldu.

Star gazetesine konuşan AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 519 kişinin FETÖ ile bağlantısının tespit edildiğini açıkladı.

AK Parti'li Ataş, toplum nezdinde oluşturulmaya çalışılan "AK Parti içinde FETÖ’cü var" ifadelerine açıklık getirdi.

Bu algıyı iyi yönetmek durumundayız diyen Ataş'ın, 10 milyon üyesi olan bir partide, bu yapıya sempati duyanların olabileceğini söylemesi dikkat çekti.

Ataş, AK Parti teşkilat ve üyeleri içinde ihanet diye tanımlanan yapıda kimsenin bulunmadığını söyledi, "İbadet ve ticaret bölümüyle ilgili geçmişte ilişkileri olanlar olabilir. Bugün de ilişkisini sürdürenler de olabilir" ifadesini kullandı.

AKParti'deki temizliğin yeni başlamadığına dikkat çeken Mustafa Ataş, "Raporlar çerçevesinde 1-güçlü şüphe, 2-şüphe ve 3-zayıf şüphe diye sınıflandırdık. Toplam, 519 kişi çıktı. 100 civarında il ve ilçe yöneticilerini tespit ettik. Bu isimlerden istifalarını istedik" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.