Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Akıncılar Mehteran Takımı kuruldu

GÜNCEL 26.10.2016 - 18:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1794+ kez okundu.
 

Akıncılar Mehteran Takımı kuruldu

Onlar amatör ama profesyonel kadar başarılılar.

AYDIN- Germencik Yenimahalle'de 25 öğrenciyle çalışma yapan Ali Şanlı Mehteran Takımı Başkanı Mutlucan Acar, gözetiminde çalışma yapan 8/13 yaş arası çocuklardan oluşan Akıncılar Mehteran Takımı, Genç Osman ve Fetih Marşı’nı çalarak profesyonellere taş çıkartacak kadar ustaca çalabileceklerini gösterdiler. Germencik Yenimahalle Mustafa Kemal ilköğretim Okulu bahçesinde öğrencilere eğitim veren Mehteran Başkanı Mutlucan Acar, “Mehteran projemiz 8/13 yaş gurubu arasındaki çocuklara boş zamanlarını değerlendirmeleri ve kötü alışkanlıklardan kurtulmalarını sağlamak için yola çıktık. Fakat gördük ki çocuklar çok başarılı. Mehteran takımı kurmaya karar verdim. Akıncılar Mehteran Takımı’nın çalışmalarında ve kıyafetlerinin sağlanması yönünde ilçemizdeki kanaat önderlerinden desteklerini bekliyoruz” dedi.
Onlar amatör ama profesyonel kadar başarılılar.

AYDIN- Germencik Yenimahalle'de 25 öğrenciyle çalışma yapan Ali Şanlı Mehteran Takımı Başkanı Mutlucan Acar, gözetiminde çalışma yapan 8/13 yaş arası çocuklardan oluşan Akıncılar Mehteran Takımı, Genç Osman ve Fetih Marşı’nı çalarak profesyonellere taş çıkartacak kadar ustaca çalabileceklerini gösterdiler.

Germencik Yenimahalle Mustafa Kemal ilköğretim Okulu bahçesinde öğrencilere eğitim veren Mehteran Başkanı Mutlucan Acar, “Mehteran projemiz 8/13 yaş gurubu arasındaki çocuklara boş zamanlarını değerlendirmeleri ve kötü alışkanlıklardan kurtulmalarını sağlamak için yola çıktık. Fakat gördük ki çocuklar çok başarılı. Mehteran takımı kurmaya karar verdim. Akıncılar Mehteran Takımı’nın çalışmalarında ve kıyafetlerinin sağlanması yönünde ilçemizdeki kanaat önderlerinden desteklerini bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.