Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Akın Yaşlıları Unutmadı

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 01.10.2015 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2167+ kez okundu.
 

Akın Yaşlıları Unutmadı

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, yaşlılarımıza saygı ve sevgi içerinde sahip çıkılması gerektiğini belirterek; “Yaşlısına, büyüğüne saygı göstermeyen, tecrübesinden yararlanmayan toplumun atıl kalmaya mahkûm olacağına inanan, geleneğine ve kültürüne sahip çıkan bir milletiz. Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir.” dedi. Göreve başladığı günden itibaren sosyal belediyecilik çalışmalarından biri olan “Artık Yalnız Değilsiniz” projesi ile de yaşlılarımızın yalnız bir gün değil, yılın her günü yanlarında olduğunu vurgulayan AKIN, “Bir toplumun hafızası olan, geçmişten günümüze bilgi paylaşımını sağlayan, elleri öpülesi ve ömürlük saygıyı hak eden yaşlılarımızın ikinci baharlarında sağlık, huzur ve refah içerisinde yaşamalarına yönelik çaba ve gayretlerimizin devam edeceğini belirtmek isterim. Bu duygularla; yaşlılarımızın bu özel gününü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ederek, en derin saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında, yaşlılarımıza saygı ve sevgi içerinde sahip çıkılması gerektiğini belirterek; “Yaşlısına, büyüğüne saygı göstermeyen, tecrübesinden yararlanmayan toplumun atıl kalmaya mahkûm olacağına inanan, geleneğine ve kültürüne sahip çıkan bir milletiz. Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir.” dedi.

Göreve başladığı günden itibaren sosyal belediyecilik çalışmalarından biri olan “Artık Yalnız Değilsiniz” projesi ile de yaşlılarımızın yalnız bir gün değil, yılın her günü yanlarında olduğunu vurgulayan AKIN, “Bir toplumun hafızası olan, geçmişten günümüze bilgi paylaşımını sağlayan, elleri öpülesi ve ömürlük saygıyı hak eden yaşlılarımızın ikinci baharlarında sağlık, huzur ve refah içerisinde yaşamalarına yönelik çaba ve gayretlerimizin devam edeceğini belirtmek isterim. Bu duygularla; yaşlılarımızın bu özel gününü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ederek, en derin saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.