Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Akın, 20 bin 500 oy fark iddiasında

SİYASET 21.03.2019 - 20:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3718+ kez okundu.
 

Akın, 20 bin 500 oy fark iddiasında

Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın’ın, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ederek rakiplerine 20 bin 500 oy fark atacaklarını açıkladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, son yapılan kamuoyu araştırmasına göre, Aydın'ın en çok merak edilen ilçelerinden olan Efeler ‘de, yerel seçim yarışını açık ara önde götüren Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın yaptığı açıklamada, Efeler İlçesine hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, 3 aylık bir eylem planı hazırladıklarını kaydetti. Akın, “Mahalle ve sokaklardaki eksikleri tespit ettiğimizden dolayı seçimi kazanmamız halinde acilen bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için 3 aylık bir eylem planı hazırladık” dedi. Efeler’in kendilerine olan inancının tam olduğunu belirten Akın, “Onlar ile gönül bağı kurduk. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Efeler İlçemizde destan yazıp, 1 Nisan’dan itibaren de hizmet atağına geçeceğiz” diye konuştu. Öte yandan Akın, 1 haftalık çalışmaların neticesinde en yakın rakiplerine 20 bin ila 20 bin 500 oy fark attıklarını ve hedeflerinin 35 bin oy farkı olduğunu da sözlerine ekledi.
Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın’ın, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ederek rakiplerine 20 bin 500 oy fark atacaklarını açıkladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, son yapılan kamuoyu araştırmasına göre, Aydın'ın en çok merak edilen ilçelerinden olan Efeler ‘de, yerel seçim yarışını açık ara önde götüren Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın yaptığı açıklamada, Efeler İlçesine hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, 3 aylık bir eylem planı hazırladıklarını kaydetti. Akın, “Mahalle ve sokaklardaki eksikleri tespit ettiğimizden dolayı seçimi kazanmamız halinde acilen bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için 3 aylık bir eylem planı hazırladık” dedi.

Efeler’in kendilerine olan inancının tam olduğunu belirten Akın, “Onlar ile gönül bağı kurduk. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Efeler İlçemizde destan yazıp, 1 Nisan’dan itibaren de hizmet atağına geçeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Akın, 1 haftalık çalışmaların neticesinde en yakın rakiplerine 20 bin ila 20 bin 500 oy fark attıklarını ve hedeflerinin 35 bin oy farkı olduğunu da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.