Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Akıllı Tavşan Momo, Forum Aydın'da

GENEL 18.09.2019 - 13:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4015+ kez okundu.
 

Akıllı Tavşan Momo, Forum Aydın'da

TRT Çocuk’un kahramanı “Akıllı Tavşan Momo”’nun yeni maceraları için Forum Aydın’da çocuklarla buluşmaya geleceği bildirildi.

AYDIN - Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın’ın açıklamasında şöyle denildi: ”Kare Takımı’nın ardından, bu hafta sonu da çocukların sevimli kahramanı Akıllı Tavşan Momo’nun sahne şovuna ev sahipliği yapıyor. Akıllı Tavşan Momo, 21 Eylül Cumartesi ve 22 Eylül Pazar günleri 14:00 – 18:00 saatleri arasında yeni maceraların izini sürmek için Forum Aydın’da çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. TRT Çocuk’un sevimli kahramanı Akıllı Tavşan Momo, dostlarının da yardımıyla kayıpları buluyor, araştırma yaparken sorular soruyor ve ipuçlarının izinden gidiyor. Forum Aydın’da gerçekleştirilecek sahne şovuyla Akıllı Tavşan Momo Şarkılı Orman’daki maceralarını çocuklarla paylaşıyor. 21-22 Eylül tarihlerinde saat 14:00-16:00 ve 18:00’de üç seanstan oluşacak Akıllı Tavşan Momo sahne şovu, zemin katta Zeytin Meydanı’nda gerçekleştirilecek.”
TRT Çocuk’un kahramanı “Akıllı Tavşan Momo”’nun yeni maceraları için Forum Aydın’da çocuklarla buluşmaya geleceği bildirildi.

AYDIN - Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın’ın açıklamasında şöyle denildi:

”Kare Takımı’nın ardından, bu hafta sonu da çocukların sevimli kahramanı Akıllı Tavşan Momo’nun sahne şovuna ev sahipliği yapıyor. Akıllı Tavşan Momo, 21 Eylül Cumartesi ve 22 Eylül Pazar günleri 14:00 – 18:00 saatleri arasında yeni maceraların izini sürmek için Forum Aydın’da çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

TRT Çocuk’un sevimli kahramanı Akıllı Tavşan Momo, dostlarının da yardımıyla kayıpları buluyor, araştırma yaparken sorular soruyor ve ipuçlarının izinden gidiyor. Forum Aydın’da gerçekleştirilecek sahne şovuyla Akıllı Tavşan Momo Şarkılı Orman’daki maceralarını çocuklarla paylaşıyor.

21-22 Eylül tarihlerinde saat 14:00-16:00 ve 18:00’de üç seanstan oluşacak Akıllı Tavşan Momo sahne şovu, zemin katta Zeytin Meydanı’nda gerçekleştirilecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.