Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Akif’in kahramanlık destanı kutlandı

KÜLTÜR 13.03.2017 - 10:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4119+ kez okundu.
 

Akif’in kahramanlık destanı kutlandı

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü coşkuyla kutlandı.

AYDIN- Koçarlı Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda duygu bir sel gibi aktı. Gönüller Akif’in yiğit yüreğinin sesi, bir kahramanlık destanı olan İstiklal Marşıyla al sancağın gölgesinde bir oldu. İstiklal Marşı’nı Şiir Olarak Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik tarafından ödüllendirildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra program Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan sunu, Akif’in Bülbül şiirinin okunması ve oratoryo ile devam etti. Daha sonra öğrenciler İstiklal Marşı’nın Kabulü adlı tiyatroyu büyük bir ustalıkla oynadılar. Türk varlığı ve bağımsızlığının simgelerinden olan İstiklal Marşı’nın kabulünün 96. Yıldönümü’nde Cumhuriyet Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen kutlamaya Koçarlı protokolü, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Aydın’ın Koçarlı ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü coşkuyla kutlandı.

AYDIN- Koçarlı Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda duygu bir sel gibi aktı. Gönüller Akif’in yiğit yüreğinin sesi, bir kahramanlık destanı olan İstiklal Marşıyla al sancağın gölgesinde bir oldu. İstiklal Marşı’nı Şiir Olarak Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik tarafından ödüllendirildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra program Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan sunu, Akif’in Bülbül şiirinin okunması ve oratoryo ile devam etti. Daha sonra öğrenciler İstiklal Marşı’nın Kabulü adlı tiyatroyu büyük bir ustalıkla oynadılar.

Türk varlığı ve bağımsızlığının simgelerinden olan İstiklal Marşı’nın kabulünün 96. Yıldönümü’nde Cumhuriyet Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen kutlamaya Koçarlı protokolü, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.