Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Akçaova’da temeller atıldı

GÜNCEL 29.08.2017 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3899+ kez okundu.
 

Akçaova’da temeller atıldı

Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Akçaova Mahallesi’nde düğün salonu ve yüzme havuzunun temelinin atıldığını bildirdi.

AYDIN- Edinilen bilgiye gore, Akçaova ve çevre mahallelerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavaş, mahalle halkından gelen düğün salonu talebini Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e iletmesi sonucunda Akçaova Mahallesi’nde yapılacak olan düğün salonu ve yüzme havuzunun temelleri atıldı. Temel atma nedeniyle bir açıklama yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, şunları söyledi: “Akçaova ve civar mahallelerde oturan vatandaşlarımız yazın sıcakta, kışın soğukta düğün yapmakta zorlandıklarını, Çine’deki düğün salonları gibi modern düğün salonunun Akçaova’ya yapılmasını istediklerini Başkan Yardımcımız Mehmet Yavaş’a iletmişler. Bizler de Akçaova Halkımızın her şeye layık olduğunu bildiğimizden hemen çalışmalarımıza başlayarak düğün salonu ve yüzme havuzumuzun temelini attık.Yılbaşında düğün salonumuz faaliyete geçecek.Toplam 760 m² olacak kapalı alanda, ısıtma ve soğutma sistemi kurulu olacak. Artık Akçaovalı hemşerilerim yazın sıcak, kışın soğuk görmeden düğünlerini gönül rahatlığıyla yapacaklar. Böylece sokak aralarında ve pazar yerinde yapılan düğünlerin gürültüsünden rahatsız olan çevre halkımızın da şikayetlerinin önüne geçmeyi düşünüyoruz. Yüzme havuzumuz yarı olimpik olacak.2018 yılı Haziran ayında okulların kapanması ile birlikte faaliyete geçireceğiz. Önümüzdeki yaz artık Akçaova’da yüzme kurslarımızı açacağız.”
Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Akçaova Mahallesi’nde düğün salonu ve yüzme havuzunun temelinin atıldığını bildirdi.

AYDIN- Edinilen bilgiye gore, Akçaova ve çevre mahallelerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavaş, mahalle halkından gelen düğün salonu talebini Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e iletmesi sonucunda Akçaova Mahallesi’nde yapılacak olan düğün salonu ve yüzme havuzunun temelleri atıldı.

Temel atma nedeniyle bir açıklama yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, şunları söyledi:

“Akçaova ve civar mahallelerde oturan vatandaşlarımız yazın sıcakta, kışın soğukta düğün yapmakta zorlandıklarını, Çine’deki düğün salonları gibi modern düğün salonunun Akçaova’ya yapılmasını istediklerini Başkan Yardımcımız Mehmet Yavaş’a iletmişler.

Bizler de Akçaova Halkımızın her şeye layık olduğunu bildiğimizden hemen çalışmalarımıza başlayarak düğün salonu ve yüzme havuzumuzun temelini attık.Yılbaşında düğün salonumuz faaliyete geçecek.Toplam 760 m² olacak kapalı alanda, ısıtma ve soğutma sistemi kurulu olacak. Artık Akçaovalı hemşerilerim yazın sıcak, kışın soğuk görmeden düğünlerini gönül rahatlığıyla yapacaklar. Böylece sokak aralarında ve pazar yerinde yapılan düğünlerin gürültüsünden rahatsız olan çevre halkımızın da şikayetlerinin önüne geçmeyi düşünüyoruz.

Yüzme havuzumuz yarı olimpik olacak.2018 yılı Haziran ayında okulların kapanması ile birlikte faaliyete geçireceğiz. Önümüzdeki yaz artık Akçaova’da yüzme kurslarımızı açacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.