Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Akçaova kanalizasyonu kavuşuyor

GÜNCEL 05.07.2019 - 13:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4328+ kez okundu.
 

Akçaova kanalizasyonu kavuşuyor

Çine'nin en büyük mahallelerinden olan Akçaova'da, kanalizasyon çalışmalarına aralıksız devam edildiği bildirildi.

AYDIN- ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 32 kilometrelik hattın şimdiye kadar 20 kilometresi bitirilirken, vatandaşlar yapılan çalışmalardan çok mutlu olduklarını söyledi. Akçaova kanalizasyon altyapısına kavuşmak için gün sayarken, vatandaşlar yıllardır hayal ettikleri altyapının Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçeğe dönüşmesinden dolayı büyük mutluluk içerisinde olduklarını belirtti. Akçaovalılar: Yatırımlarından memnunuz, teşekkürler Başkan Çerçioğlu Çine Akçaova Mahallesi'nde süren kanalizasyon altyapı çalışmalarında hızla sona yaklaşılırken, faaliyetleri değerlendiren vatandaşlar, hizmet ve yatırımlardan dolayı memnun olduklarını söyledi. Vatandaşlar, kanalizasyon altyapısı çalışmaları başta olmak üzere gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Çine'nin en büyük mahallelerinden olan Akçaova'da, kanalizasyon çalışmalarına aralıksız devam edildiği bildirildi.

AYDIN- ASKİ’den yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 32 kilometrelik hattın şimdiye kadar 20 kilometresi bitirilirken, vatandaşlar yapılan çalışmalardan çok mutlu olduklarını söyledi.

Akçaova kanalizasyon altyapısına kavuşmak için gün sayarken, vatandaşlar yıllardır hayal ettikleri altyapının Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçeğe dönüşmesinden dolayı büyük mutluluk içerisinde olduklarını belirtti.

Akçaovalılar: Yatırımlarından memnunuz, teşekkürler Başkan Çerçioğlu

Çine Akçaova Mahallesi'nde süren kanalizasyon altyapı çalışmalarında hızla sona yaklaşılırken, faaliyetleri değerlendiren vatandaşlar, hizmet ve yatırımlardan dolayı memnun olduklarını söyledi. Vatandaşlar, kanalizasyon altyapısı çalışmaları başta olmak üzere gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.