Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Akçaova 4. Boğa Güreşi Şenliği düzenlendi

KÜLTÜR 17.04.2019 - 09:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3430+ kez okundu.
 

Akçaova 4. Boğa Güreşi Şenliği düzenlendi

Aydın'ın Çine İlçesi Akçaova Mahallesi'de boğa güreşi şenliğinin düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Çine Belediyesi tarafından düzenlenen '4. Boğa Güreşi Şenliği' geniş katılımla gerçekleştirildi. Güreşseverlere heyecanlı anlar yaşatan güreşlerde dereceye giren boğa sahiplerine para ödülü ve kupa verildi. Sahiplerinin elinden kaçan boğalar vatandaşları korkuturken, herhangi üzücü bir olayın yaşanmaması teselli kaynağı oldu. BAŞKAN ÖTER GÜREŞ AĞASI SEÇİLDİ Güreşlerde ayrıca güreş ağası da seçildi. Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter'in bu yılki güreş ağası olarak seçilirken, Öter zeybek oynayarak kutlama yaptı. Öter, başta Çine Belediyesi olmak üzere güreşlerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Aydın'ın Çine İlçesi Akçaova Mahallesi'de boğa güreşi şenliğinin düzenlendiği bildirildi.

AYDIN- Çine Belediyesi tarafından düzenlenen '4. Boğa Güreşi Şenliği' geniş katılımla gerçekleştirildi. Güreşseverlere heyecanlı anlar yaşatan güreşlerde dereceye giren boğa sahiplerine para ödülü ve kupa verildi. Sahiplerinin elinden kaçan boğalar vatandaşları korkuturken, herhangi üzücü bir olayın yaşanmaması teselli kaynağı oldu.

BAŞKAN ÖTER GÜREŞ AĞASI SEÇİLDİ

Güreşlerde ayrıca güreş ağası da seçildi. Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter'in bu yılki güreş ağası olarak seçilirken, Öter zeybek oynayarak kutlama yaptı. Öter, başta Çine Belediyesi olmak üzere güreşlerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.