Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Akbük’ün altyapı ihalesi 12 Temmuz’da

GÜNCEL 04.07.2017 - 18:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3792+ kez okundu.
 

Akbük’ün altyapı ihalesi 12 Temmuz’da

Didim’e bağlı Akbük Mahallesi’nin altyapı ihalesine Aydın Büyükşehir Belediyesi’nce 12 Temmuz 2017’de çıkılacak.

AYDIN- 2014 yerel seçimlerinden sonra belde olarak kapanan ve Didim’e bağlanan Akbük’ün en büyük sorunu olan altyapı sorunu için adım atılıyor. Akbük Mahallesi’nin altyapı için Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçtiğimiz aylarda 40 milyon TL İller Bankası’ndan kredi kullandırılması konusunda karar alınmıştı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Akbük Mahallesi ile Fevzi paşa Mahallesi’nin yıllardır kanayan yarası olan altyapı olayının Büyükşehir Belediyesi’nin neşter vurmasıyla çözüleceğini belirterek, “Kanalizasyon ihalesi önümüzdeki günlerde olacak ve bu iki mahallenin altyapı sorunu çözülecek. Çalışmalar tamamlandıktan sonra altyapı Didim’e bağlanacak. Daha sonra biz de Aydın Büyükşehir Belediyemizle birlikte üst yapı çalışmalarına geçeceğiz. Bu konuda çalışmaların takibini yapan ve destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Hanım’a teşekkür ediyorum” dedi. Bu ihale kapsamında 82 bin 213 metre uzunluğunda bin 760 bacalı ve 12 bin metre parsel bağlantı hattı ile 2 bin adet parsel bağlantısı yapılacak ve 1 adet terfi merkezi yapım işi yer alacak ve Didim’deki atık su merkezine bağlanacak.
Didim’e bağlı Akbük Mahallesi’nin altyapı ihalesine Aydın Büyükşehir Belediyesi’nce 12 Temmuz 2017’de çıkılacak.

AYDIN- 2014 yerel seçimlerinden sonra belde olarak kapanan ve Didim’e bağlanan Akbük’ün en büyük sorunu olan altyapı sorunu için adım atılıyor. Akbük Mahallesi’nin altyapı için Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçtiğimiz aylarda 40 milyon TL İller Bankası’ndan kredi kullandırılması konusunda karar alınmıştı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Akbük Mahallesi ile Fevzi paşa Mahallesi’nin yıllardır kanayan yarası olan altyapı olayının Büyükşehir Belediyesi’nin neşter vurmasıyla çözüleceğini belirterek, “Kanalizasyon ihalesi önümüzdeki günlerde olacak ve bu iki mahallenin altyapı sorunu çözülecek. Çalışmalar tamamlandıktan sonra altyapı Didim’e bağlanacak. Daha sonra biz de Aydın Büyükşehir Belediyemizle birlikte üst yapı çalışmalarına geçeceğiz. Bu konuda çalışmaların takibini yapan ve destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Hanım’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bu ihale kapsamında 82 bin 213 metre uzunluğunda bin 760 bacalı ve 12 bin metre parsel bağlantı hattı ile 2 bin adet parsel bağlantısı yapılacak ve 1 adet terfi merkezi yapım işi yer alacak ve Didim’deki atık su merkezine bağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.