Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Akbüklüler halı saha turnuvasında ter dökecek

SPOR 07.04.2019 - 13:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4409+ kez okundu.
 

Akbüklüler halı saha turnuvasında ter dökecek

Didim’e bağlı Akbük Mahallesi’nde siteler arası düzenlenen halı saha turnuvasında 17 takım ter dökecek.

AYDIN - Didim’in Akbük Mahallesi’ndeki sitelerin katılımıyla Akbük ve Didim merkezden oluşturulan takımların destekleriyle halı saha turnuvası düzenlendi. Turnuvanın açılışına Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Akbük Mahallesi Muhtarı Mehmet Çamlı ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış maçı öncesinde konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Akbük’te bu tür bir organizasyonun düzenlenmesinin güzel olduğunu belirterek, sporun barış ve kardeşlik duyguları aşıladığını ve belediye olarak her konuda yanlarında olduklarını ifade etti. Konuşmanın ardından Başkan Atabay ve beraberindekiler, ilk maça çıkacak olan takımlarla poz verirken, maç Başkan Atabay’ın sembolik başlama vuruşuyla başladı. 17 takımın yer aldığı turnuvaya Akbüklü esnaf sponsor oldu.
Didim’e bağlı Akbük Mahallesi’nde siteler arası düzenlenen halı saha turnuvasında 17 takım ter dökecek.

AYDIN - Didim’in Akbük Mahallesi’ndeki sitelerin katılımıyla Akbük ve Didim merkezden oluşturulan takımların destekleriyle halı saha turnuvası düzenlendi.

Turnuvanın açılışına Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Akbük Mahallesi Muhtarı Mehmet Çamlı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış maçı öncesinde konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Akbük’te bu tür bir organizasyonun düzenlenmesinin güzel olduğunu belirterek, sporun barış ve kardeşlik duyguları aşıladığını ve belediye olarak her konuda yanlarında olduklarını ifade etti.

Konuşmanın ardından Başkan Atabay ve beraberindekiler, ilk maça çıkacak olan takımlarla poz verirken, maç Başkan Atabay’ın sembolik başlama vuruşuyla başladı. 17 takımın yer aldığı turnuvaya Akbüklü esnaf sponsor oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.