Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Akbük Huzurevi’ni ziyaret ettiler

GÜNCEL 24.03.2018 - 19:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4127+ kez okundu.
 

Akbük Huzurevi’ni ziyaret ettiler

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Vali Yavuz Selim Köşger ve beraberindeki protokol üyeleri, Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Akbük Huzurevini ziyarette bulundu.

AYDIN - Akbük Huzurevi ziyaretinde AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Vali Yavuz Selim Köşger’e Aydın İl Jandarma Komutanı Selahattin Acara, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, eşlik etti. Ziyarette protokol üyeleri yaşlılarla bol bol sohbet ederek, sorunlarını ve sıkıntıları dinledi. Türkiye’nin sosyal devletler arasında güçlü bir ülke olduğunu kaydeden Vali Köşger, fırsat buldukça huzurevlerini, çocuk evlerini, çocuk yuvalarını ve sosyal yardım kuruluşlarını ziyaret ettiğini belirtti. Köşger, “Devletimiz güçlü ve gücünü özellikle de en çok yardıma, ilgiye muhtaç olan insanlar üzerinde gösteriyor. Huzurevlerinde kalan insanlarımızın hakikaten huzur içerisinde yaşadığını görüyoruz..Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Huzurevlerimizde kalan vatandaşlarımıza da Allah’tan uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.
18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Vali Yavuz Selim Köşger ve beraberindeki protokol üyeleri, Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Akbük Huzurevini ziyarette bulundu.

AYDIN - Akbük Huzurevi ziyaretinde AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Vali Yavuz Selim Köşger’e Aydın İl Jandarma Komutanı Selahattin Acara, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, eşlik etti. Ziyarette protokol üyeleri yaşlılarla bol bol sohbet ederek, sorunlarını ve sıkıntıları dinledi.

Türkiye’nin sosyal devletler arasında güçlü bir ülke olduğunu kaydeden Vali Köşger, fırsat buldukça huzurevlerini, çocuk evlerini, çocuk yuvalarını ve sosyal yardım kuruluşlarını ziyaret ettiğini belirtti. Köşger, “Devletimiz güçlü ve gücünü özellikle de en çok yardıma, ilgiye muhtaç olan insanlar üzerinde gösteriyor. Huzurevlerinde kalan insanlarımızın hakikaten huzur içerisinde yaşadığını görüyoruz..Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Huzurevlerimizde kalan vatandaşlarımıza da Allah’tan uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.