Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Akbudak: Biz disiplinli bir siyasi partiyiz

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 03.11.2015 - 17:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2561+ kez okundu.
 

Akbudak: Biz disiplinli bir siyasi partiyiz

1 Kasım seçimlerinden sonra bazı basın-yayın organlarında, kamuoyu oluşturulması amaçlı Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı yapılan demeçlere MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak tepki gösterdi.

Akbudak, “Seçimlerinden sonra çıkan halk iradesi, 46 yıllık geçmişi olan Milliyetçi Hareket Partisi tarafından da incelenmekte ve sebep–sonuç ilişkileri üzerinde tahlilleri yapılmaktadır. MHP kurumsal kimliği ve köklü geçmişi olan bir siyasi partidir. Milli iradeye de saygılıdır. Milletimizin vermiş olduğu mesajı almış; seçim sürecinde MHP yi mağlup ilan eden kişi ve kurumların da tespitini yapmıştır” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu hususta gerekli yaptırımları da uygulamakta kararlı olduğunu belirten Başkan Akbudak, “1 Kasım seçimlerinin değerlendirilmesi mutlaka yapılacaktır. Bu arada, bizim dışımızda verilen her türlü demeçler, söylemler ülkücü camiayı bağlamamaktadır. Biz disiplinli bir siyasi partiyiz. Genel merkezimizin tüm kararlarına da harfiyen uyarız. Her fırtınada batacağı endişesi ile gemiyi terk eden kaptanolmak bize yakışmaz. Önemli olan kötü günde de kutsal davamızdan uzaklaşmadan, bu durumdan nemalanmaya çalışanlara inat davamıza ve ülkemize sahip çıkmaya devam edeceğiz. 1Kasım belki bir partiye sayısal çoğunluk getirmiş olabilir ama ilerleyen günlerde bunların nasıl gerçekleşmiş olduğunu milletimiz görecektir” şeklinde konuştu.
1 Kasım seçimlerinden sonra bazı basın-yayın organlarında, kamuoyu oluşturulması amaçlı Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı yapılan demeçlere MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak tepki gösterdi.

Akbudak, “Seçimlerinden sonra çıkan halk iradesi, 46 yıllık geçmişi olan Milliyetçi Hareket Partisi tarafından da incelenmekte ve sebep–sonuç ilişkileri üzerinde tahlilleri yapılmaktadır. MHP kurumsal kimliği ve köklü geçmişi olan bir siyasi partidir. Milli iradeye de saygılıdır. Milletimizin vermiş olduğu mesajı almış; seçim sürecinde MHP yi mağlup ilan eden kişi ve kurumların da tespitini yapmıştır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu hususta gerekli yaptırımları da uygulamakta kararlı olduğunu belirten Başkan Akbudak, “1 Kasım seçimlerinin değerlendirilmesi mutlaka yapılacaktır. Bu arada, bizim dışımızda verilen her türlü demeçler, söylemler ülkücü camiayı bağlamamaktadır. Biz disiplinli bir siyasi partiyiz. Genel merkezimizin tüm kararlarına da harfiyen uyarız. Her fırtınada batacağı endişesi ile gemiyi terk eden kaptanolmak bize yakışmaz. Önemli olan kötü günde de kutsal davamızdan uzaklaşmadan, bu durumdan nemalanmaya çalışanlara inat davamıza ve ülkemize sahip çıkmaya devam edeceğiz. 1Kasım belki bir partiye sayısal çoğunluk getirmiş olabilir ama ilerleyen günlerde bunların nasıl gerçekleşmiş olduğunu milletimiz görecektir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.