Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Akasya Kreşliler kahvaltıda buluştu

EĞİTİM 11.10.2017 - 22:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2283+ kez okundu.
 

Akasya Kreşliler kahvaltıda buluştu

İncirliova’da faaliyet gösteren Özel Akasya Kreşi Ailesi, Elit Restorant'ta düzenledikleri kahvaltıda buluştu.

AYDIN- 2 yıl önce kurulan okul, öğrenci velileriyle zaman zaman düzenledikleri çeşitli etkinliklerle bir araya gelmeye çalışıyor. Öğrenci velileri ile birlikte tertipledikleri kahvaltıda konuşan Okul Müdürü Emekli İlköğretim Müfettişi Ayhan Toraman, sözlerine okul öğretmenlerini tanıtarak başladığı. Toraman, “Bu çocuklar yürümez, çocuk sekmesi diye bir şey vardır, sekerler, koşarlar. Çünkü bu ihtiyaç. Çocuk gelişimi için en çok gerekli olan bunlar. Biz çocuklarınızı ÖSS'ye hazırlamıyoruz, üniversiteye giriş sınavına hazırlamıyoruz. Nereye? Hayata hazırlıyoruz. Arkadaşlarıyla birlikte olma, oyuncak ve eşyalarıyla birlikte olma, bunları arkadaşlarıyla paylaşma, iyi iletişim kurma, kendine güven, yemek yeme gibi çocuklarımız okula hazır olacaklar. Biz çocuklarınızı bir anne ve baba sevgisi şefkatiyle yaklaşarak kurduğumuz iletişimler sayesinde çocuklarımızın gelişmesine katkı sağlıyoruz. Okulumuzun öğretmen kadrosu tamam. Psikologdan tutun da pedagoga kadar. Okulumuza destek vermenizi istiyor. Bu kahvaltımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
İncirliova’da faaliyet gösteren Özel Akasya Kreşi Ailesi, Elit Restorant'ta düzenledikleri kahvaltıda buluştu.

AYDIN- 2 yıl önce kurulan okul, öğrenci velileriyle zaman zaman düzenledikleri çeşitli etkinliklerle bir araya gelmeye çalışıyor.

Öğrenci velileri ile birlikte tertipledikleri kahvaltıda konuşan Okul Müdürü Emekli İlköğretim Müfettişi Ayhan Toraman, sözlerine okul öğretmenlerini tanıtarak başladığı. Toraman, “Bu çocuklar yürümez, çocuk sekmesi diye bir şey vardır, sekerler, koşarlar. Çünkü bu ihtiyaç. Çocuk gelişimi için en çok gerekli olan bunlar. Biz çocuklarınızı ÖSS'ye hazırlamıyoruz, üniversiteye giriş sınavına hazırlamıyoruz. Nereye? Hayata hazırlıyoruz. Arkadaşlarıyla birlikte olma, oyuncak ve eşyalarıyla birlikte olma, bunları arkadaşlarıyla paylaşma, iyi iletişim kurma, kendine güven, yemek yeme gibi çocuklarımız okula hazır olacaklar. Biz çocuklarınızı bir anne ve baba sevgisi şefkatiyle yaklaşarak kurduğumuz iletişimler sayesinde çocuklarımızın gelişmesine katkı sağlıyoruz. Okulumuzun öğretmen kadrosu tamam. Psikologdan tutun da pedagoga kadar. Okulumuza destek vermenizi istiyor. Bu kahvaltımıza katıldığınız için sizlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.