Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Akademisyen anne Germencik’e geliyor

GÜNCEL 26.10.2017 - 17:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3122+ kez okundu.
 

Akademisyen anne Germencik’e geliyor

Akademisyen anne olarak tanınan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Germencik Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı kapsamında Belediye Konferans Salonu’nda anne ve anne adayları ile bir araya gelecek.

AYDIN- Çocuk gelişiminde ve çocukların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlar karşısında ebeveynleri bilgilendiren Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Germencik Belediyesi tarafından 29 Ekim programı dahilinde, genç anneler ve anne adayları ile bir araya gelecek. Sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi olan akademisyen anne için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Uzun zamandır anne ve anne adaylarının bilgi sahibi olabileceğini ve milenyumun z kuşağı olan çocuklarımızı daha güzel büyütülebileceğini düşünüyoruz. Bu konuların uzmanı olan, çektiği videolar ve yazdığı kitap ile çok önemli bilgiler aktaran Doç Dr. Saniye Bencik Kangal hanımefendiyi 29 Ekim günü Germencik’te misafir edeceğiz. Yazdığı ‘Korkma İyi Bir Annesin’ kitabı ile çocuk sahibi olmak isteyenlere, annelere, anne olacaklara, aslında çocuk ve sevgiyle işi olan herkese sesleniyor bu kitabında. 29 Ekim günü tüm hemşerilerimizi Germencik Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleşecek bu güzel toplantıya bekliyoruz” dedi.
Akademisyen anne olarak tanınan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Germencik Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı kapsamında Belediye Konferans Salonu’nda anne ve anne adayları ile bir araya gelecek.

AYDIN- Çocuk gelişiminde ve çocukların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlar karşısında ebeveynleri bilgilendiren Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Germencik Belediyesi tarafından 29 Ekim programı dahilinde, genç anneler ve anne adayları ile bir araya gelecek.

Sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi olan akademisyen anne için Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “Uzun zamandır anne ve anne adaylarının bilgi sahibi olabileceğini ve milenyumun z kuşağı olan çocuklarımızı daha güzel büyütülebileceğini düşünüyoruz. Bu konuların uzmanı olan, çektiği videolar ve yazdığı kitap ile çok önemli bilgiler aktaran Doç Dr. Saniye Bencik Kangal hanımefendiyi 29 Ekim günü Germencik’te misafir edeceğiz. Yazdığı ‘Korkma İyi Bir Annesin’ kitabı ile çocuk sahibi olmak isteyenlere, annelere, anne olacaklara, aslında çocuk ve sevgiyle işi olan herkese sesleniyor bu kitabında. 29 Ekim günü tüm hemşerilerimizi Germencik Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleşecek bu güzel toplantıya bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.