Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Akademiden yeni sezonu açtı

GENEL 28.09.2018 - 11:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4293+ kez okundu.
 

Akademiden yeni sezonu açtı

Aydın’ın M.E.B’e bağlı ilk profesyonel dans, müzik ve sanat akademisi olan Akademiden, yeni sezona düzenlediği kokteyl ile merhaba dedi.

AYDIN- Önceki gün Akademiden dans ve sanat stüdyosunda gerçekleştirilen kokteyle Germencik Belediye Başkanı ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, Özel Ege Liva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Halim Irmak ve hastane Başhekimi Uzman Doktor Erdal Gezer ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Sezon açılış kokteylinde konuşan Akademiden sahipleri Adem Toy ve Tuncay Er, katılan davetlilere teşekkür ederek, “Hem sezon açılışı, hem de şu anda faaliyet gösterdiğimiz yerimizde birinci yılımızı kutlamak için bu kokteyli düzenledik. Beklentimizin üzerinde bir kalabalık oldu. Burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin desteği, katılımı ve içtenliğinizle 2017-2018 sezonunda da Aydın’ı dans, müzik ve sanat ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Yeni sezon dersleri ile ilgili bilgi de veren Germencik Belediye Başkan Yardımcısı ve Akademiden’in Kurucusu Adem Toy, “Müzik, dans, satranç, sahne sanatları, resim gibi ana branşlardan oluşuyor” dedi. Gelen talepler doğrultusunda ve ihtiyaca göre kişisel gelişim noktasında diksiyon, hitabet gibi kursların da açılacağını belirten Toy, “Daha mutlu ve kendini daha iyi ifade eden bireyler yetiştirmek için çocuklarınızı dans ve müziğe yönlendirin. Akademiden çocuklarınızın yeteneklerini keşfedecek. Çocuklarımız hayatta en değer verdiğimiz varlıklarımızdır. Yere sağlam basan, sosyal ve sportif bir birey haline gelmesi için destek olun” dedi.
Aydın’ın M.E.B’e bağlı ilk profesyonel dans, müzik ve sanat akademisi olan Akademiden, yeni sezona düzenlediği kokteyl ile merhaba dedi.

AYDIN- Önceki gün Akademiden dans ve sanat stüdyosunda gerçekleştirilen kokteyle Germencik Belediye Başkanı ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, Özel Ege Liva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Halim Irmak ve hastane Başhekimi Uzman Doktor Erdal Gezer ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Sezon açılış kokteylinde konuşan Akademiden sahipleri Adem Toy ve Tuncay Er, katılan davetlilere teşekkür ederek, “Hem sezon açılışı, hem de şu anda faaliyet gösterdiğimiz yerimizde birinci yılımızı kutlamak için bu kokteyli düzenledik. Beklentimizin üzerinde bir kalabalık oldu. Burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin desteği, katılımı ve içtenliğinizle 2017-2018 sezonunda da Aydın’ı dans, müzik ve sanat ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeni sezon dersleri ile ilgili bilgi de veren Germencik Belediye Başkan Yardımcısı ve Akademiden’in Kurucusu Adem Toy, “Müzik, dans, satranç, sahne sanatları, resim gibi ana branşlardan oluşuyor” dedi. Gelen talepler doğrultusunda ve ihtiyaca göre kişisel gelişim noktasında diksiyon, hitabet gibi kursların da açılacağını belirten Toy, “Daha mutlu ve kendini daha iyi ifade eden bireyler yetiştirmek için çocuklarınızı dans ve müziğe yönlendirin. Akademiden çocuklarınızın yeteneklerini keşfedecek. Çocuklarımız hayatta en değer verdiğimiz varlıklarımızdır. Yere sağlam basan, sosyal ve sportif bir birey haline gelmesi için destek olun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.