Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti'yi partilileri tartışıyor

SİYASET 02.06.2018 - 17:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3966+ kez okundu.
 

AK Parti'yi partilileri tartışıyor

24 Haziran’da Aydınlılardan oy istemek için Milletvekili adaylarını belirleyen AK Parti tabanında yoğun bir tartışmanın sürdüğü gözleniyor.

AYDIN- Özellikle kahve köşeleri, sokak aralarında süren sessiz tartışmanın sosyal medyaya yansıyan kısmı dikkat çekiyor. AK Parti'nin emektarlarından Mustafa Sarıoğlu'nun partisinin durumuyla ilgili tartışmalara bakışı ve getirdiği yorum, Aydın kamuoyunu da şok edecek nitelikte. "Aydın'da bu partinin hali ne olacak?" sorusuna sosyal medya hesabından verdiği 9 maddelik yanıt şöyle: "1. Demokrasi Şehidi Menderes Menderes deyip, yerli Yörük Efe bir il başkanı atanmamasi 2. Siyaseti geçim kaynağı olarak gören tiplerin teşkilata doldurulması 3. Çakma STK, vakıf ve cemaatlere Aydınlı’dan daha fazla güvenilmesi, itibar edilmesi 4. Çapsız, yeteneksiz bürokrat atamaları yapılması 5. Özellikle FETÖ PYD ile Aydın’da Reis’in çırpınışlarına rağmen: iki kurum üs konumunda olmasına rağmen hiç bir şey yapılmaması 6. Teşkilatlarda kurucu felsefeden uzak, önce mücahit sonra müteahhit en sonunda her şeye müsait insanların yönetime gelmesi 7. Halkın haklı taleplerinin dikkate alınmadan sadece secimden seçime hatırlanması 8. Tabandan tamamen kopuk, elit gününü gün eder algısı ve Çöküş 9. Acı ama gerçek şu 1 vekil garanti, iki şans NOKTA" alt="" src="resimler/mustafa3_f6d3d4fd54785fda34b4.jpg" style="width: 400px; height: 237px;" type="image" />
24 Haziran’da Aydınlılardan oy istemek için Milletvekili adaylarını belirleyen AK Parti tabanında yoğun bir tartışmanın sürdüğü gözleniyor.

AYDIN- Özellikle kahve köşeleri, sokak aralarında süren sessiz tartışmanın sosyal medyaya yansıyan kısmı dikkat çekiyor. AK Parti'nin emektarlarından Mustafa Sarıoğlu'nun partisinin durumuyla ilgili tartışmalara bakışı ve getirdiği yorum, Aydın kamuoyunu da şok edecek nitelikte. "Aydın'da bu partinin hali ne olacak?" sorusuna sosyal medya hesabından verdiği 9 maddelik yanıt şöyle:

"1. Demokrasi Şehidi Menderes Menderes deyip, yerli Yörük Efe bir il başkanı atanmamasi
2. Siyaseti geçim kaynağı olarak gören tiplerin teşkilata doldurulması
3. Çakma STK, vakıf ve cemaatlere Aydınlı’dan daha fazla güvenilmesi, itibar edilmesi
4. Çapsız, yeteneksiz bürokrat atamaları yapılması
5. Özellikle FETÖ PYD ile Aydın’da Reis’in çırpınışlarına rağmen: iki kurum üs konumunda olmasına rağmen hiç bir şey yapılmaması
6. Teşkilatlarda kurucu felsefeden uzak, önce mücahit sonra müteahhit en sonunda her şeye müsait insanların yönetime gelmesi
7. Halkın haklı taleplerinin dikkate alınmadan sadece secimden seçime hatırlanması
8. Tabandan tamamen kopuk, elit gününü gün eder algısı ve Çöküş
9. Acı ama gerçek şu 1 vekil garanti, iki şans NOKTA"

alt="" src="resimler/mustafa3_f6d3d4fd54785fda34b4.jpg" style="width: 400px; height: 237px;" type="image" />

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.