Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Parti’nin Aydın Büyükşehir adayı yarın belli olacak

SİYASET 11.01.2019 - 17:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3522+ kez okundu.
 

AK Parti’nin Aydın Büyükşehir adayı yarın belli olacak

AK Parti’nin Aydın Büyükşehir Adayı yarın düzenlenecek aday tanıtım töreni ile açıklanacak.

AYDIN - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın katılımı ile düzenlenecek olan aday tanıtım töreni ile adaylar açıklanacak. Aydın Atatürk Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak olan aday tanıtım töreni ile Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan adayları tanıtılacak. Aday tanıtım toplantısına partililerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
AK Parti’nin Aydın Büyükşehir Adayı yarın düzenlenecek aday tanıtım töreni ile açıklanacak.

AYDIN - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın katılımı ile düzenlenecek olan aday tanıtım töreni ile adaylar açıklanacak. Aydın Atatürk Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak olan aday tanıtım töreni ile Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan adayları tanıtılacak.

Aday tanıtım toplantısına partililerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.