Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti’liler, seçimi tartışıyor: Yanlıştı

SİYASET 06.04.2019 - 15:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3196+ kez okundu.
 

AK Parti’liler, seçimi tartışıyor: Yanlıştı

Liderine göre, “AK Parti büyükşehirleri kaybetse de, ilçeleri aldı ve başarılı”. Ama AK Parti’liler, sosyal medyada, 31 Mart Yerel Seçimleri’ndeki kaybedişi konuşuyor.

AYDIN- Sosyal medya facebook hesabından seçim değerlendirmesini paylaşan Gökhan Ayyıldız isimli AK Parti’li, “Yanlıştı” başlığı altında 13 madde sayıyor. Gökhan Ayyıldız’ın, “Hadi bunları yazdım diye yine bana hainsin, fetöcusun, osun busun diyebilirsiniz ATIŞ SERBEST...” diye tamamladığı 13 maddelik tespitleri şöyle: YANLIŞTI...!! 1- Bez çantalara 250 gram çay koyup mitinglerde millete atmamız YANLIŞTI.. 2- İnsanların vatanperver ve vatan haini olup olmadığını oy verdiği partiye göre kıyaslamak YANLIŞTI.. 3- EYT'yi çıkartmamak ve üstüne üstelik ''TÜREMİŞLER'' demek YANLIŞTI. 4- Gelen zamlardan sonra esnafımıza ''FIRSATÇILAR '' demek YANLIŞTI. 5- 7 Haziran seçimlerinden sonra biz ders aldık diyerek 15 Temmuz darbesinden sonra ''Halkımın hakkını ödeyemem '' diyerek değişen hiç bir şeyin olmaması YANLIŞTI.. 6- Belediyelere KADRO verdim diyerek isminin sadece KADRO olması YANLIŞTI.. 7- Parti içerisinde ki kibir abidesi, joleli saçlı, rayban gözlük ve süslü püslü boyalı teşkilatçıları vitrine çıkartmak YANLIŞTI. 8- GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ diyerek gönüllere girmemiş insanlarla il ve ilçelerde yol yürümek YANLIŞTI. 9- Partinin küskün ve kırgınlarına gitmek yerine aman dostlar mecliste görsün yeter ki ziyaret yapalım ve oradan oraya mahalleleri taşıyalım seçim bürosu açılışlarımız kalabalık olsun ve o mahallelere inmek yerine o dernek bu dernek gezelim diye düşünmek YANLIŞTI.. 10- Ne halk temayülüne ne de teşkilat temayülüne girmemiş insanları seçmene ve teşkilata dayatma yapmak YANLIŞTI.. 11- REİS ne yaparsa yapsın onu eleştiren parti içerisinde haindir, kriptodur, reis hatasız kuldur sen ondan daha mı iyi biliyorsun diye düşünmek , adeta REİS'i kul ötesi bir hale getirmek YANLIŞTI.. 12- Tanzim çadırları kurmak YANLIŞTI.. 13- Parti içerisinde ki RANT ÇETELERİNE hiç dokunmamak YANLIŞTI.. FİNAL... Ya REİS bunca hatayı bilerek yaptı kafasında başka bir plan var ya da etrafındaki hainler tarafından yanlış yönlendirilmeye devam eden bir liderimiz var. Devamını da yazabilirim ama bu kadar ile şimdilik yetinmek istiyorum ve şunu eklemek istiyorum, eğer ki aynı 7 Haziran seçimleri gibi ''Halkın mesajını aldık gereken yapılacak'' ifadelerinde olduğu gibi yine aynı şekilde bu söylemde kalır eyleme geçilmezse gerçekten bu davaya gönül vermiş insanlara yine ''SEN BİZİM ÇOCUKSUN'' ibaresinden öteye değer verilmemeye devam ederse ALLAH muhafaza 2023 adına bizi hiç iyi günler beklemiyor diyorum. Hadi bunları yazdım diye yine bana hainsin, fetöcusun, osun busun diyebilirsiniz ATIŞ SERBEST... GÖKHAN AYYILDIZ
Liderine göre, “AK Parti büyükşehirleri kaybetse de, ilçeleri aldı ve başarılı”. Ama AK Parti’liler, sosyal medyada, 31 Mart Yerel Seçimleri’ndeki kaybedişi konuşuyor.

AYDIN- Sosyal medya facebook hesabından seçim değerlendirmesini paylaşan Gökhan Ayyıldız isimli AK Parti’li, “Yanlıştı” başlığı altında 13 madde sayıyor.

Gökhan Ayyıldız’ın, “Hadi bunları yazdım diye yine bana hainsin, fetöcusun, osun busun diyebilirsiniz ATIŞ SERBEST...” diye tamamladığı 13 maddelik tespitleri şöyle:

YANLIŞTI...!!

1- Bez çantalara 250 gram çay koyup mitinglerde millete atmamız YANLIŞTI..

2- İnsanların vatanperver ve vatan haini olup olmadığını oy verdiği partiye göre kıyaslamak YANLIŞTI..

3- EYT'yi çıkartmamak ve üstüne üstelik ''TÜREMİŞLER'' demek YANLIŞTI.

4- Gelen zamlardan sonra esnafımıza ''FIRSATÇILAR '' demek YANLIŞTI.

5- 7 Haziran seçimlerinden sonra biz ders aldık diyerek 15 Temmuz darbesinden sonra ''Halkımın hakkını ödeyemem '' diyerek değişen hiç bir şeyin olmaması YANLIŞTI..

6- Belediyelere KADRO verdim diyerek isminin sadece KADRO olması YANLIŞTI..

7- Parti içerisinde ki kibir abidesi, joleli saçlı, rayban gözlük ve süslü püslü boyalı teşkilatçıları vitrine çıkartmak YANLIŞTI.

8- GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ diyerek gönüllere girmemiş insanlarla il ve ilçelerde yol yürümek YANLIŞTI.

9- Partinin küskün ve kırgınlarına gitmek yerine aman dostlar mecliste görsün yeter ki ziyaret yapalım ve oradan oraya mahalleleri taşıyalım seçim bürosu açılışlarımız kalabalık olsun ve o mahallelere inmek yerine o dernek bu dernek gezelim diye düşünmek YANLIŞTI..

10- Ne halk temayülüne ne de teşkilat temayülüne girmemiş insanları seçmene ve teşkilata dayatma yapmak YANLIŞTI..

11- REİS ne yaparsa yapsın onu eleştiren parti içerisinde haindir, kriptodur, reis hatasız kuldur sen ondan daha mı iyi biliyorsun diye düşünmek , adeta REİS'i kul ötesi bir hale getirmek YANLIŞTI..

12- Tanzim çadırları kurmak YANLIŞTI..

13- Parti içerisinde ki RANT ÇETELERİNE hiç dokunmamak YANLIŞTI..

FİNAL... Ya REİS bunca hatayı bilerek yaptı kafasında başka bir plan var ya da etrafındaki hainler tarafından yanlış yönlendirilmeye devam eden bir liderimiz var.

Devamını da yazabilirim ama bu kadar ile şimdilik yetinmek istiyorum ve şunu eklemek istiyorum, eğer ki aynı 7 Haziran seçimleri gibi ''Halkın mesajını aldık gereken yapılacak'' ifadelerinde olduğu gibi yine aynı şekilde bu söylemde kalır eyleme geçilmezse gerçekten bu davaya gönül vermiş insanlara yine ''SEN BİZİM ÇOCUKSUN'' ibaresinden öteye değer verilmemeye devam ederse ALLAH muhafaza 2023 adına bizi hiç iyi günler beklemiyor diyorum. Hadi bunları yazdım diye yine bana hainsin, fetöcusun, osun busun diyebilirsiniz ATIŞ SERBEST...

GÖKHAN AYYILDIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.