Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ak Partililer CHP konvoyunun yolunu kesti

SİYASET 30.03.2019 - 00:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3132+ kez okundu.
 

Ak Partililer CHP konvoyunun yolunu kesti

Ak Partililer, CHP'nin akşam mitinginden dönerken Ak Parti binasının önünde CHP konvoyunun yolunu kesti.

CHP'nin Çine İlçe Örgütü ve Millet İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer ve partili vatandaşlar ile birlikte Akçaova Mahallesi'nde düzenledikleri akşam mitinginden dönerken, Ak Partili bir grup, Menderes Bulvarı üzerindeki parti binalarının önünde  CHP konvoyunun yolunu kesti. Olayların sakinleşmesi için emniyet güçlerinin olay yerine geldiği öğrenildi. Konu ile ilgili dedaylar birazdan geliyor.
Ak Partililer, CHP'nin akşam mitinginden dönerken Ak Parti binasının önünde CHP konvoyunun yolunu kesti.

CHP'nin Çine İlçe Örgütü ve Millet İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer ve partili vatandaşlar ile birlikte Akçaova Mahallesi'nde düzenledikleri akşam mitinginden dönerken, Ak Partili bir grup, Menderes Bulvarı üzerindeki parti binalarının önünde  CHP konvoyunun yolunu kesti.

Olayların sakinleşmesi için emniyet güçlerinin olay yerine geldiği öğrenildi.

Konu ile ilgili dedaylar birazdan geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.