Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Partililer bayramlaşmada bir araya geldi

SİYASET 07.07.2016 - 15:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2776+ kez okundu.
 

AK Partililer bayramlaşmada bir araya geldi

AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kollar Başkanı Seda Sarıbaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, AK Partili Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. Bayramlaşma sonrası konuşma yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, güzel bir bayram günü geçirme dileklerinde bulunarak,”Mübarek aylarda yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bugünler en çok bir olmaya ve diri olmaya muhtaç olduğumuz günlerdir. Allah’ın izniyle bunun için elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Gayretle çalışan teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ramazanda AK Parti teşkilatımız azimle çalışıp 65-70 bin insana ulaştı. Kalben bütün teşkilatımıza tekrar teşekkür ediyorum. Bayramınız Mübarek oldun” dedi. AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz ise, ”Ak Partiye gönül veren herkesin bayramını tebrik ediyorum. Bir aylık Aydın şartlarında geçirilen Ramazan sonrasında,  gerçekten Ramazan Bayramı hak etmiş Aydınlılar olarak kutluyoruz. Ramazan Ayı boyunca 50 derecelere ulaşan sıcaklıkta oruç tutmak kolay değil. Bu sebepten dolayı Ramazan Bayramınızı tekrar tebrik etmek istiyorum. Ramazan Ayı boyunca aralıksız çalışan teşkilatlarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ramazan Bayramı’nda birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem,”Ramazan Bayramımız aileleriniz için, partimiz için ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve mübarek olsun. Bu yıl ülkemiz ve gönül coğrafyamızda yaşanan terör olaylarından dolayı buruk bir bayramı kutluyoruz. Yaşanan olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu yıl il teşkilatımızın hazırladığı iftar ve sahurlar ile dolu dolu yaşadık. Son yapılan 5 bin kişik iftar yemeği ile de tamamlamış olduk. Başta il başkanımız, il ve ilçe teşkilatımızı şahsım ve patim adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki günlerde aynı anlayış ile çalışmalarımızı devam ettireceğiz” şeklinde konuştu. AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise, kalplerimize sevgi tohumları ekildiği, dayanışmanın, birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın yoğun bir şekilde Mübarek Ramazan Ayını geride bıraktık. Allah tekrarını nasip etsin. Ama Ramazan Ayı’nı buruk bir şekilde geçirdik. Oruca saygısı olmayan hainler saldırılarına devam etti. Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun ama bu terör belasından, Allah’ın izniyle önümüzdeki dönem kurtulacağız. İşleri bitmek üzere, son çırpınışlarını yaşıyorlar. Hükümetimizin kararlı duruşu ve politikaları sayesinde bu iş bitecektir. Bayramımızı kutluyorum. Sevdikleriniz ve ailelerinizle Allah nice bayramlara kavuşmanızı diliyorum” dedi.    
AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kollar Başkanı Seda Sarıbaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, AK Partili Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Bayramlaşma sonrası konuşma yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, güzel bir bayram günü geçirme dileklerinde bulunarak,”Mübarek aylarda yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bugünler en çok bir olmaya ve diri olmaya muhtaç olduğumuz günlerdir. Allah’ın izniyle bunun için elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Gayretle çalışan teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu ramazanda AK Parti teşkilatımız azimle çalışıp 65-70 bin insana ulaştı. Kalben bütün teşkilatımıza tekrar teşekkür ediyorum. Bayramınız Mübarek oldun” dedi.

AK Parti Milletvekili Abdurrahman Öz ise, ”Ak Partiye gönül veren herkesin bayramını tebrik ediyorum. Bir aylık Aydın şartlarında geçirilen Ramazan sonrasında,  gerçekten Ramazan Bayramı hak etmiş Aydınlılar olarak kutluyoruz. Ramazan Ayı boyunca 50 derecelere ulaşan sıcaklıkta oruç tutmak kolay değil. Bu sebepten dolayı Ramazan Bayramınızı tekrar tebrik etmek istiyorum. Ramazan Ayı boyunca aralıksız çalışan teşkilatlarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ramazan Bayramı’nda birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem,”Ramazan Bayramımız aileleriniz için, partimiz için ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve mübarek olsun. Bu yıl ülkemiz ve gönül coğrafyamızda yaşanan terör olaylarından dolayı buruk bir bayramı kutluyoruz. Yaşanan olaylarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu yıl il teşkilatımızın hazırladığı iftar ve sahurlar ile dolu dolu yaşadık. Son yapılan 5 bin kişik iftar yemeği ile de tamamlamış olduk. Başta il başkanımız, il ve ilçe teşkilatımızı şahsım ve patim adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki günlerde aynı anlayış ile çalışmalarımızı devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise, kalplerimize sevgi tohumları ekildiği, dayanışmanın, birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın yoğun bir şekilde Mübarek Ramazan Ayını geride bıraktık. Allah tekrarını nasip etsin. Ama Ramazan Ayı’nı buruk bir şekilde geçirdik. Oruca saygısı olmayan hainler saldırılarına devam etti. Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun ama bu terör belasından, Allah’ın izniyle önümüzdeki dönem kurtulacağız. İşleri bitmek üzere, son çırpınışlarını yaşıyorlar. Hükümetimizin kararlı duruşu ve politikaları sayesinde bu iş bitecektir. Bayramımızı kutluyorum. Sevdikleriniz ve ailelerinizle Allah nice bayramlara kavuşmanızı diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.