Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Partililer arasında kan bağışı yarışı

SİYASET 19.01.2017 - 12:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3931+ kez okundu.
 

AK Partililer arasında kan bağışı yarışı

AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak, Başkan Seda Sarıbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kızılayı ziyaret edip kan bağışında bulundukları bildirildi.

AYDIN- Geçtiğimiz günlerde AK Parti Çanakkale Kadın Kolları İl Başkanı Saime Aydoğan ve ekibinin kan bağış desteğini arttırmak adına kendilerine meydan okuduğunu belirten Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, “Bizlerde AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak AK Parti Denizli Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Akdemir hanımefendiye ve tüm ilçelerimiz ile birlikte Deniz'nin tüm ilçe kadın kollarına meydan okuduk” dedi. Seda Sarıbaş, açıklamasında şunları söyledi: "Vatanımız, milletimiz için canımız, kanımız feda olsun diyerek kollarımızı sıvadık. Bu aziz millet hangi mazlum coğrafyadan bize seslenirse, elimizden geldiğince yardım etmenin, yardımda bulunmanın çabası içerisinde olacağız. Şeyh Edebali ne diyor, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Bizde insanı yaşatmak için bugün burada Denizli Kadın Kolları il Başkanımız Sayın Aynur Akdemir hanımefendiye ve İlçelerimizle Denizli'nin tüm ilçelerine meydan okuyoruz. Damar bizim, kan milletimizindir, kanımız canımız bu millete feda olsun!"
AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak, Başkan Seda Sarıbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kızılayı ziyaret edip kan bağışında bulundukları bildirildi.

AYDIN- Geçtiğimiz günlerde AK Parti Çanakkale Kadın Kolları İl Başkanı Saime Aydoğan ve ekibinin kan bağış desteğini arttırmak adına kendilerine meydan okuduğunu belirten Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş, “Bizlerde AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı olarak AK Parti Denizli Kadın Kolları İl Başkanı Aynur Akdemir hanımefendiye ve tüm ilçelerimiz ile birlikte Deniz'nin tüm ilçe kadın kollarına meydan okuduk” dedi.

Seda Sarıbaş, açıklamasında şunları söyledi:

"Vatanımız, milletimiz için canımız, kanımız feda olsun diyerek kollarımızı sıvadık. Bu aziz millet hangi mazlum coğrafyadan bize seslenirse, elimizden geldiğince yardım etmenin, yardımda bulunmanın çabası içerisinde olacağız. Şeyh Edebali ne diyor, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Bizde insanı yaşatmak için bugün burada Denizli Kadın Kolları il Başkanımız Sayın Aynur Akdemir hanımefendiye ve İlçelerimizle Denizli'nin tüm ilçelerine meydan okuyoruz. Damar bizim, kan milletimizindir, kanımız canımız bu millete feda olsun!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.