Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Parti'li vekiller mazbatalarını aldı

SİYASET 04.07.2018 - 19:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2901+ kez okundu.
 

AK Parti'li vekiller mazbatalarını aldı

24 Haziran seçimlerinde Aydın’dan milletvekili seçilen vekiller ilçe seçim kuruluna giderek mazbatalarını aldı.

AYDIN- AK Parti’den Aydın Milletvekili seçilen Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı, İl Başkanı Ömer Özmen ve kalabalık bir parti topluluğu ile mazbata almak için Efeler İlçe Seçim Kuruluna geldi. İl Seçim Kurulu Başkanı Seyfi Çizmeci’nin elinden mazbatalarını alan vekilleri partililer alkış yağmuruna tuttu. AK Parti Aydın vekilleri adına konuşan Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Aydın’ı dört vekille TBMM'de temsil edeceğiz. Bu güzel başarıda siz değerli dava arkadaşlarımızın katkısı olduğundan dolayı hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu. Vekiller mazbatalarını aldıktan sonra partililer ile fotoğraf çektirip tebrikleri kabul ettiler.
24 Haziran seçimlerinde Aydın’dan milletvekili seçilen vekiller ilçe seçim kuruluna giderek mazbatalarını aldı.

AYDIN- AK Parti’den Aydın Milletvekili seçilen Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı, İl Başkanı Ömer Özmen ve kalabalık bir parti topluluğu ile mazbata almak için Efeler İlçe Seçim Kuruluna geldi. İl Seçim Kurulu Başkanı Seyfi Çizmeci’nin elinden mazbatalarını alan vekilleri partililer alkış yağmuruna tuttu.

AK Parti Aydın vekilleri adına konuşan Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Aydın’ı dört vekille TBMM'de temsil edeceğiz. Bu güzel başarıda siz değerli dava arkadaşlarımızın katkısı olduğundan dolayı hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Vekiller mazbatalarını aldıktan sonra partililer ile fotoğraf çektirip tebrikleri kabul ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.