Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AK Partili Seda Kanat, çiçeklerle karşılanıyor

SİYASET 20.06.2018 - 15:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3745+ kez okundu.
 

AK Partili Seda Kanat, çiçeklerle karşılanıyor

AK Parti Aydın Milletvekili adayı Seda Kanat, Buharkent, Kuyucak, Karacasu, Nazilli, Yenipazar, Sultanhisar, Efeler, Çine, İncirliova, Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerini ziyaret etti. Aday Seda Kanat’ın İlçe ziyaretlerinde Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve diğer Milletvekili adayları da katıldı

AYDIN- .AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Seda Kanat, çiçeklerle karşılandığı ilçe gezilerini sürdürüyor. İlçelerde her mahalleyi gezerek vatandaşları dinleyen Kanat, vatandaşın görüşünü ve düşüncelerini de not alıyor. Kanat, esnaf ziyaretinin ardından konuk olduğu her evde hasta ve yaşlı insanların duasını alıyor. Konuk olduğu bir evde, “Sizler için dua ediyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Allah, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ı hep yüksek kılsın. Allah onlara hayırlı ömürler versin” dedi. Vatandaşın bu sözleri Milletvekili Adayı Seda Kanat’ı duygulandırdı. AK Parti’nin hizmetlerin yanında dualarla da ayakta durduğunu anlatan Kanat, “AK Parti hükümetleri olarak Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmete imza attık. Memleketin çözülemeyen çok sayıda sorununu çözdük. Ülkemizi dünya liginde bir üst seviyeye çıkardık. Bunları yaparken engellemelerle karşılaştık. Bu engelleri her zaman siz gibi değerli büyüklerimizin dualarıyla aştık” diye konuştu. Seda Kanat, “Biz AK Parti davasının bir neferi olarak, AK Parti kurulduğu günden bu yana hep Cumhurbaşkanımızın yanında olup onun davasının bir neferi olduk. Şimdi önümüzde tarihi bir seçim var. Çalışmalarımız güzel gidiyor. Aydın’da güzel çalışmalar yapıyoruz. Aydınlıların bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Güçlü bir hükümetle Cumhurbaşkanımızı, güçlü bir Meclisle AK Parti’yi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah 25 Haziran’da sevenlerimizin karşısına çıkarak hizmete devam edeceğiz” dedi. Kanat, “Bakın biz göreve geldiğimizde milli gelir 3 bin 500 dolardı. Bugün 11 bin dolar. 2023 hedefimiz 25 bin dolar. Zaten biz ekonomi alanında attığımız adımlarla, her kesimin gelir seviyesini yükseltiyoruz. 2023 hedeflerine doğru giderken ülkemizi kalkındıracağız ve zamanı geldiğinde, şartlar oluştuğunda güçlü Türkiye’de muhalefetin vaatlerinden de ötesini yine biz gerçekleştireceğiz. Türkiye’ye örnek olacak, 'vay be' dedirtecek bir sonuç çıkaracağımıza eminim. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyor, saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” İfadelerini de kullandı. Seda Kanat, İlçe ziyaretlerinde başta Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet müdürlüğü, diğer Kamu Kurumları ve Sivil Toplu Kuruluşlarını da ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlara yönelik partisinin politikalarını anlatarak, bilgi alış verişinde bulunuyor.
AK Parti Aydın Milletvekili adayı Seda Kanat, Buharkent, Kuyucak, Karacasu, Nazilli, Yenipazar, Sultanhisar, Efeler, Çine, İncirliova, Söke, Kuşadası ve Didim ilçelerini ziyaret etti. Aday Seda Kanat’ın İlçe ziyaretlerinde Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve diğer Milletvekili adayları da katıldı

AYDIN- .AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Seda Kanat, çiçeklerle karşılandığı ilçe gezilerini sürdürüyor. İlçelerde her mahalleyi gezerek vatandaşları dinleyen Kanat, vatandaşın görüşünü ve düşüncelerini de not alıyor. Kanat, esnaf ziyaretinin ardından konuk olduğu her evde hasta ve yaşlı insanların duasını alıyor. Konuk olduğu bir evde, “Sizler için dua ediyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Allah, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ı hep yüksek kılsın. Allah onlara hayırlı ömürler versin” dedi.

Vatandaşın bu sözleri Milletvekili Adayı Seda Kanat’ı duygulandırdı. AK Parti’nin hizmetlerin yanında dualarla da ayakta durduğunu anlatan Kanat, “AK Parti hükümetleri olarak Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmete imza attık. Memleketin çözülemeyen çok sayıda sorununu çözdük. Ülkemizi dünya liginde bir üst seviyeye çıkardık. Bunları yaparken engellemelerle karşılaştık. Bu engelleri her zaman siz gibi değerli büyüklerimizin dualarıyla aştık” diye konuştu.

Seda Kanat, “Biz AK Parti davasının bir neferi olarak, AK Parti kurulduğu günden bu yana hep Cumhurbaşkanımızın yanında olup onun davasının bir neferi olduk. Şimdi önümüzde tarihi bir seçim var. Çalışmalarımız güzel gidiyor. Aydın’da güzel çalışmalar yapıyoruz. Aydınlıların bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Güçlü bir hükümetle Cumhurbaşkanımızı, güçlü bir Meclisle AK Parti’yi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah 25 Haziran’da sevenlerimizin karşısına çıkarak hizmete devam edeceğiz” dedi.

Kanat, “Bakın biz göreve geldiğimizde milli gelir 3 bin 500 dolardı. Bugün 11 bin dolar. 2023 hedefimiz 25 bin dolar. Zaten biz ekonomi alanında attığımız adımlarla, her kesimin gelir seviyesini yükseltiyoruz. 2023 hedeflerine doğru giderken ülkemizi kalkındıracağız ve zamanı geldiğinde, şartlar oluştuğunda güçlü Türkiye’de muhalefetin vaatlerinden de ötesini yine biz gerçekleştireceğiz. Türkiye’ye örnek olacak, 'vay be' dedirtecek bir sonuç çıkaracağımıza eminim. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyor, saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” İfadelerini de kullandı.

Seda Kanat, İlçe ziyaretlerinde başta Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet müdürlüğü, diğer Kamu Kurumları ve Sivil Toplu Kuruluşlarını da ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlara yönelik partisinin politikalarını anlatarak, bilgi alış verişinde bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.