Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

AK Partili Savaş’tan birlikte çalışma önerisi

SİYASET 23.09.2019 - 19:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3588+ kez okundu.
 

AK Partili Savaş’tan birlikte çalışma önerisi

“Aydın için birlikte ve beraber çalışabilmeliyiz” diyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, TBMM’de temsil edilen partilerin milletvekilleri ile geniş kapsamlı bir toplantıya açık olduğunu söyledi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Savaş, milletin demokrasinin bir gereği olarak devlete, millete, doğup büyüdüğü memlekete ve de hemşehrilerine hizmet sunabilmek için sandıkta büyük bir sorumluluk emanet ettiğini vurgulayarak, “Bu sorumluluk, kişisel beklentilerin ve politik söylemlerin çok üzerindedir. Farklı siyasi partileri temsil ediyor olsak da, aslında her birimiz yaklaşık 1 milyon 100 bin nüfusluk hemşehrilerimizin ve yaklaşık 8 bin kilometre karelik Aydın ilimizin temsilcileri durumundayız” dedi. Günümüzde iller arasında, daha fazla üretmek, daha fazla istihdam sağlamak, daha fazla ihracat yapmak adına kıyasıya rekabet yaşanmakta, bu rekabet ortamında temsil ettikleri ilin gelişmesi için dayanışma ve ortak akla ihtiyaç bulunmakta olduğuna işaret eden Savaş, yazılı açıklamasında şunları söyledi:. “Aydın olarak, bu rekabetten kazançlı çıkmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışma yapabilmeliyiz. Tarım ve turizm konularında gelişen, kalkınan ve büyüyen, yatırımlarıyla milli gelirden daha fazla pay alan, çevre ve şehircilik konularındaki sorunlarını çözmüş bir Aydın inşa etmek için ortak çalışma yapabilmemiz gerekmektedir. Yeni kurulacak serbest bölgeleri (Sera ve AYSER), şehir hastanesini, Menderes Nehri'ni, jeotermali, otoyol ve demiryolu yatırımlarını, teknoloji ağırlıklı uygulamalı tarım üniversitesi projelerini ve konularını çok önemsiyorum. Bunların ilimiz açısından ne denli büyük yatırımlar olduğunun altını bir kez daha çiziyor, Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi KİT Komisyonu Başkanı olarak ilimizde hayata geçirilmesi planlanan yatırımların gerçekleşmesi adına milletvekilleri olarak mücadelemize devam edeceğimizi belirterek, bu ve buna benzer önerilecek diğer projeleri desteklemeye hazır olduğumuzu ifade ediyorum. Projelerin ve yatırımların hayata geçmesi konusunda bizlerden yardım ve destek talebinde bulunan diğer siyasi partilerin belediye başkanlarının geçmişte her zaman destekçisi olduk. Yeni katkılar sunmak istediğimiz güzel bir dönemi de Aydın'da başlatabilmeyi arzuluyoruz. Çünkü, söz konusu olan Aydın ise, ilimizin siyasetçileriyle, bürokratlarıyla, üniversitesiyle ve oda başkanlarıyla hep birlikte ve beraber çalışabilmeliyiz. Bu nedenle; İktidar Partisi Aydın Milletvekilleri olarak, Aydın Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’in koordinasyonunda parlamentoda yer alan ve ilimizi temsil eden bütün milletvekillerimizin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanının, Rektörümüzün ve Ticaret, Borsa ve Sanayi Oda Başkanlarının da katılacağı ortak bir toplantıyı gerçekleştirebilmeyi teklif ediyorum. Bu toplantı, yukarıda belirtilen projelerin görüşülmesi ve bunların hayata geçirilebilmesi hususunda önemli ve çok büyük bir adım olacaktır. Daha önce medya temsilcileri önünde sözlü olarak beyan ettiğim bu teklifimi, yazılı olarak paylaşıyor, bu çok önemli toplantının en kısa zamanda hayata geçmesini diliyorum. Kazanan Aydın olsun.”
“Aydın için birlikte ve beraber çalışabilmeliyiz” diyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, TBMM’de temsil edilen partilerin milletvekilleri ile geniş kapsamlı bir toplantıya açık olduğunu söyledi.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Savaş, milletin demokrasinin bir gereği olarak devlete, millete, doğup büyüdüğü memlekete ve de hemşehrilerine hizmet sunabilmek için sandıkta büyük bir sorumluluk emanet ettiğini vurgulayarak, “Bu sorumluluk, kişisel beklentilerin ve politik söylemlerin çok üzerindedir. Farklı siyasi partileri temsil ediyor olsak da, aslında her birimiz yaklaşık 1 milyon 100 bin nüfusluk hemşehrilerimizin ve yaklaşık 8 bin kilometre karelik Aydın ilimizin temsilcileri durumundayız” dedi.

Günümüzde iller arasında, daha fazla üretmek, daha fazla istihdam sağlamak, daha fazla ihracat yapmak adına kıyasıya rekabet yaşanmakta, bu rekabet ortamında temsil ettikleri ilin gelişmesi için dayanışma ve ortak akla ihtiyaç bulunmakta olduğuna işaret eden Savaş, yazılı açıklamasında şunları söyledi:.

“Aydın olarak, bu rekabetten kazançlı çıkmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışma yapabilmeliyiz. Tarım ve turizm konularında gelişen, kalkınan ve büyüyen, yatırımlarıyla milli gelirden daha fazla pay alan, çevre ve şehircilik konularındaki sorunlarını çözmüş bir Aydın inşa etmek için ortak çalışma yapabilmemiz gerekmektedir.

Yeni kurulacak serbest bölgeleri (Sera ve AYSER), şehir hastanesini, Menderes Nehri'ni, jeotermali, otoyol ve demiryolu yatırımlarını, teknoloji ağırlıklı uygulamalı tarım üniversitesi projelerini ve konularını çok önemsiyorum. Bunların ilimiz açısından ne denli büyük yatırımlar olduğunun altını bir kez daha çiziyor, Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi KİT Komisyonu Başkanı olarak ilimizde hayata geçirilmesi planlanan yatırımların gerçekleşmesi adına milletvekilleri olarak mücadelemize devam edeceğimizi belirterek, bu ve buna benzer önerilecek diğer projeleri desteklemeye hazır olduğumuzu ifade ediyorum.

Projelerin ve yatırımların hayata geçmesi konusunda bizlerden yardım ve destek talebinde bulunan diğer siyasi partilerin belediye başkanlarının geçmişte her zaman destekçisi olduk. Yeni katkılar sunmak istediğimiz güzel bir dönemi de Aydın'da başlatabilmeyi arzuluyoruz. Çünkü, söz konusu olan Aydın ise, ilimizin siyasetçileriyle, bürokratlarıyla, üniversitesiyle ve oda başkanlarıyla hep birlikte ve beraber çalışabilmeliyiz.

Bu nedenle; İktidar Partisi Aydın Milletvekilleri olarak, Aydın Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’in koordinasyonunda parlamentoda yer alan ve ilimizi temsil eden bütün milletvekillerimizin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanının, Rektörümüzün ve Ticaret, Borsa ve Sanayi Oda Başkanlarının da katılacağı ortak bir toplantıyı gerçekleştirebilmeyi teklif ediyorum.

Bu toplantı, yukarıda belirtilen projelerin görüşülmesi ve bunların hayata geçirilebilmesi hususunda önemli ve çok büyük bir adım olacaktır. Daha önce medya temsilcileri önünde sözlü olarak beyan ettiğim bu teklifimi, yazılı olarak paylaşıyor, bu çok önemli toplantının en kısa zamanda hayata geçmesini diliyorum. Kazanan Aydın olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.